پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۵ دی ۱۴۰۲ | کد خبر: 175532

بسته سیاستی ساماندهی رشته ها تهیه شده است

کیاپرس/معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست مشترک معاونین وزارت بهداشت و علوم با اشاره به تهیه بسته سیاستی ساماندهی رشته ها، گفت: اعتقاد داریم مقاله، قرارگاه نیست بلکه گذرگاهی برای رسیدن به محصولات و فناوری های جدید است.

به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد در این نشست که در سالن شهید یاسینی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار فروردین ماه سال جاری با دانشجویان و اهمیت نقشه جامع علمی کشور اشاره کرد و گفت: زمینه ها و نقاط مشترک زیادی بین وزارتین برای ارتقای علمی و آموزشی دانشگاه ها وجود دارد.

وی تصریح کرد: برخی از رشته ها در حال حاضر زمینه شغلی ندارند و در عوض برخی رشته های جدید در آینده کاربرد زیادی خواهند داشت. از سوی دیگر در برخی زمینه ها از جمله استفاده از محیط بالینی یا آزمایشگاهی، این دو وزارتخانه می توانند همکاری های بیشتری با هم داشته باشند.

معاون وزیر بهداشت تحقیقات و پژوهش مشترک پایه و بالینی را موجب حرکت بدنه علمی کشور دانست و گفت: در تولید مقالات، وضعیت وزارت بهداشت مناسب است اما نیاز به ارتقا دارد البته رویکرد ما به مقاله این است که مقاله نه تنها قرارگاه نیست بلکه گذرگاهی برای رسیدن به محصولات و فناوری های جدید است.

دکتر باقری فرد با تاکید بر اهمیت تکریم اعضای هیات علمی دانشگاه ها در عرصه رفاهی و معیشتی، یادآور شد: نخبگان کشور به عنوان اعضای هیات علمی در دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت، فعالیت دارند که باید مورد احترام قرار گیرند چراکه سرمایه های تجدیدناپذیر هستند.

آخرین اخبار کیاپرس

●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری