پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

آخرین خبر ، اجتماعی ، سیاسی | ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: 89002

مداخله بلای توسعه در مازندران

نویسنده: فاطمه فلاح کیاسری • پایگاه خبری اختصاصی سلامت کیاپرس
اسلامی استاندار مازندران

محمد اسلامی پیش ازظهر دوشنبه  در نشست صمیمی با مدیران و کارکنان استانداری مازندران، مردم استان را پرظرفیت و توانمند توصیف نمود و خاطر نشان ساخت: برای اعتلای مازندران باید از از فضای انتخابات و گرایش‌های سیاسی فاصله بگیریم و چون ید واحده عمل کنیم.

استاندار با بیان این که استانداری‌شان بسیار بالایی دارد، گفت: باید در جهت تقویت جایگاه استانداری برای ایفای نقش حاکمیتی آن در راستای توسعه همه جانبه استان تلاش کنیم.

وی افزود: کارکنان استانداری باید نفوذ ناپذیر و توصیه ناپذیر باشند و بر اساس اصول و در مسیر کار، با کفایت عمل کنند.

مقام عالی دولت در استان با اشاره به این که شعارهای دکتر روحانی به برنامه تبدیل شده است، یاد آور شد: مجموعه مدیریت باید کار خود را بر اساس ملاک و ضوابط انجام دهد.

 استاندار با بیان این که سیستم مدیریت باید یک شخصیت واحد باشد، تصریح کرد: خود باورانه و فارغ از دسته و گروه سیاسی عمل کنید و برای ارتقا جایگاه خود تلاش نمایید. متعهدانه عمل کنید و با تسلط مسائل استان را پیگیری و حل نمایید.

نماینده عالی دولت در مازندران، با تاکید بر این که مکاتبات اداری باید با کیفیت در راستای اقدام مؤثر باشد، گفت: دولت الکترونیک باید در راستای منشور حقوق شهروندی، برنامه دولت در جهت تسهیل امور مردم و ارائه خدمات به آنان بسیار جدی گرفته شود.

استاندار با اشاره به این که مردم ولی نعمت ما هستند و رسیدگی به امور مردم باعث می‌شود دست دلال قطع شود و فساد شکل نگیرد، تصریح نمود: مردم باید فقط به یک میز مراجعه کنند و میز خدمت باید در ادارات استقرار یابد تا مردم سرگردان نشوند.

اسلامی با بیان این که نصف جمعیت ما را بانوان تشکیل می‌دهند و ۶۰ درصد از پذیرفته شدگان در کنکور بانوان هستند، اظهار داشت: باید بانوان شایسته در مسند کار قرار گیرند و از توان بانوان در پیشبرد امور بهره گیری مطلوب شود./مهر

آخرین اخبار کیاپرس

●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد شهروندان تهرانی چاق یا اضافه وزن هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟ ●ما در پرداخت به رزیدنت ها خیلی عقب نیستیم ●واکسن آنفلوانزا ۲ میلیون و ۱۸۵ هزار تومان شد؛ دریافت با نسخه پزشک ●نگاهی به زندگی پربار شاگرد مبرز استاد دکتر محمد قریب ●کمیته کشوری آنفلوانزا، مرجع قانونی تأیید کیفیت واکسن‌ها محسوب نمی‌شود ●کدام درد شکم می‌تواند نشانه آپاندیسیت باشد؟ ●طرح آزمایشی «خاتون» برای تسهیل اهدای خون بانوان در شش شهر کشور آغاز شد ●حدود ۵ میلیون نفر در کشور پزشک خانواده دارند ●براثر واژگونی اتوبوس مسافربری در محور ساوه ـ همدان؛ ۱۱ نفر جان باختند ●چرا سن در باروری اهمیت دارد؟ ●ظرفیت تخت های بیمارستان فیروزگر به ۱۰۰۰ تخت می رسد ●افزایش ۳۵ درصدی مراجعان/کمبود پرستار نداریم ●«عصر زندگی طولانی تر، باز اندیشی در نظام ها برای زندگی بهتر»، شعار روز جهانی سالمند ●آتش‌سوزی تریلی و اتوبوس در محور بیرجند؛ ۹ نفر جان باختند ●سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست