پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۷ آذر ۱۴۰۳ | کد خبر: 183465

غول مرگ آور آلودگی هوا/جان باختن سالانه ۷ هزار نفر در تهران

کیاپرس/معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ما سالانه حدود ۴۰ هزار مرگ براثر آلودگی هوا در کشور داریم و در تهران هم ۷ هزار مرگ منتسب به آلودگی است.

دکتر علیرضا رییسی روز شنبه در حاشیه همایش گرامیداشت روز جهانی داوطلب که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار کیاپرس اظهارداشت: عوارض آلودگی هوا خیلی زیاد است و باید با اقدامات فوری از مقدار آن تا حد ممکن، بکاهیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد بستری ها و مرگ و میر در این ایام افرایش پیدا می کند، بیان داشت: افرادی که مبتلا به بیماری قلبی – عروقی دارند به شدت تحت تا تاثیر آلودگی قرار دارند.

وی ادامه داد: کودکان، افراد مبتلا به آسم و سالمندان از دیگر افرادی هستند که تحت تاثیر آلودگی هوا قرار می گیرند.

رییسی به سالمندان، بیماران به خصوص قلبی – عروقی، کودکان و مادران باردار توصیه کرد که از تردد بی مورد در مناطق شلوغ و دارای ترافیک خودداری کنند و تا حد امکان در خانه بمانند.

وی ادامه داد: وظیفه ما براساس شورای ملی در موضوع آلودگی هوا این است که بررسی، ارزیابی، گزارش، برآورد, اعلام هشدارها و مطالبه گری کنیم.

وی تاکید کرد؛ ما به صورت مکتوب و مستند این موارد را آماده و در اختیار مسئولان مربوطه قرار می دهیم، همچنین از تمام تریبون های که در اختیار داریم، در باره عوارض و آسیب های این موضوع هشدار می‌دهیم.

وی بیان داشت: کارهای دیگری در اختیار یا وظیفه ما نیست، ما سعی می کنیم مطالبه گر باشیم و هشدارهای لازم را بدهیم.

آخرین اخبار کیاپرس

●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟