پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: 110759

عدم امنیت غذایی موجب افزایش ریسک دیابت در سنین بالاتر

کیاپرس : به گفته محققان، افراد جوانی که برای تامین هزینه غذا مشکل دارند، در آینده با خطر ابتلا به دیابت روبه‌رو می‌شوند که احتمالاً به دلیل اثرات طولانی‌مدت خوردن غذای ارزان‌تر و کم‌مغذی است.

عدم امنیت غذایی موجب افزایش ریسک دیابت در سنین بالاتر می شود

به گزارش کیاپرس ، این نتیجه گیری محققانی است که داده‌های حدود ۴۰۰۰ نفر را از مطالعه ملی سلامت نوجوانی تا بزرگسالی در ایالات متحده تجزیه و تحلیل کردند.

به گزارش مدیسن نت،این مطالعه نشان داد که بین سنین ۳۲ تا ۴۲ سالگی، میزان دیابت در میان افرادی که در سنین ۲۴ تا ۳۲ سالگی ناامنی غذایی را گزارش کرده بودند بیشتر از افرادی بود که در آن سنین مشکل غذایی نداشتند.

«کاساندرا نگوین»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی واشنگتن، می‌گوید: «ما مشاهده کردیم کسانی که خطر ناامنی غذایی را در سنین جوانی تجربه کرده‌اند، بیشتر در بزرگسالی به دیابت مبتلا می‌شوند.»

محققان خاطرنشان کردند تحقیقات قبلی ناامنی غذایی را با برخی از مشکلات سلامت مانند دیابت، چاقی و فشار خون بالا مرتبط می‌دانستند، اما این مطالعه ارتباطی را در طول زمان نشان داد که نشان‌دهنده یک رابطه علت و معلولی است.

دلایل دقیق ارتباط بین ناامنی غذایی و افزایش خطر ابتلاء به دیابت نامشخص است، اما تحقیقات قبلی نشان داده است که ناامنی غذایی اغلب منجر به تغذیه بد و نامناسب می‌شود.

آخرین اخبار کیاپرس

●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●محدودیت ترکیبات آرایشی اعلام شد ●زنگ خطر افسردگی را بشناسید ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی در وزارت بهداشت منصوب شدند ●بیش از ۲ هزار شهروند در متروی تهران آموزش‌های مهارت های اورژانسی را دریافت کردند ●قطب گوارش کشور هستیم ●دود سیگار تنها سلامت فرد مصرف‌کننده را تهدید نمی‌کند ●چهارمین دوره آموزشی رسانه‌تراپی با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز شد ●کاهش قد؛ زنگ خطر پوکی استخوان ●پرداختی به رزیدنت ها بسیار ناچیز است/۱۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه طلبکار هستیم ●علائمی که باید جدی گرفته شود/هشداری برای وقوع سکته مغزی شدیدتر ●۱۶ آمبولانس جدید اورژانس همدان به بهره برداری رسید ●HPV مثبت لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟