پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | کد خبر: 65456

علی مطهری: از هیچ کاندیدایی در مازندران حمایت نکرده ام

علی مطهری: به قصد کشتن آمده بودند / سنگ و آجری و فحش ناموسی بود که طرفم پرتاب می کردند / روحانی فکری به حال استان فارس بکند، این نتیجه بده و بستان در معرفی وزیر کشور است / اگر قرار بر زورآزمایی باشد، هواداران من این اراذل را یک لقمه خواهند کرد
به اطلاع مردم شریف استان مازندران مى رساند که اینجانب در مرحله دوم انتخابات مجلس شوراى اسلامى از هیچ کاندیدایى در استان مازندران حمایت نکرده ام.
نماینده مردم تهران در مجلس حمایتش از کاندیدایی در استان مازندران را تکذیب کرد.

 علی مطهری در کانال تلگرام خود نوشت:

نظر به برخى تبلیغات انتخاباتى ،به اطلاع مردم شریف استان مازندران مى رساند که اینجانب در مرحله دوم انتخابات مجلس شوراى اسلامى از هیچ کاندیدایى در استان مازندران حمایت نکرده ام.

آخرین اخبار کیاپرس

●وارد جنگ علمی شده‌ایم ●متقاضیان بیمه سلامت برای بیمه شدن چه مسیری را باید طی کنند؟ ●درخشش ایران در پیوند سلول‌های بنیادی؛ ظرفیت جذب بیماران خارجی ●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟