پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۸ شهریور ۱۳۹۳ | کد خبر: 22796

کاهش ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی قیمت خودرو‌های داخلی؛ خواب زمستانی در راه است

کاهش ۲ تا ۳ درصدی قیمت کارخانه‌ای خودروها، تأثیر قابل توجهی بر قیمت خودرو در بازار نداشت و تمایل پایین مردم برای خرید خودرو باعث شده بازار خودرو امسال زودتر از سال‌های قبل در خواب زمستانی فرورود.

فارس نوشت: با توجه به رکود موجود در بازار و تمایل پائین مردم به خرید خودرو با قیمت‌های بالا، کاهش 2 تا 3 درصدی قیمت کارخانه‌ای خودروها نیز باعث رونق بازار خودرو نشد و تأثیر قابل توجهی بر تقاضای خرید خودرو نداشت.

این در حالی است که در سال‌های گذشته معمولاً تابستان فصل خوبی برای خرید و فروش خودرو بوده و رونق بازار خودرو را شاهد بودیم.

در حال حاضر بسیاری از خریداران در انتظار کاهش قیمت خودرو هستند تا بتوانند برای خرید اقدام کنند و همین مسئله رکود موجود در بازار را افزایش داده است. همین مسئله قیمت برخی خودروها را در حد ناچیزی کاهش داده است.

بر این اساس، قیمت هر دستگاه پژو 206 تیپ 5 با کاهش قیمت 400 هزار تومانی به 37 میلیون و 600 هزار تومان رسیده است.

همچنین قیمت پژو 206 صندوق‌دار مدل V8 با افت 200 هزار تومانی به 38 میلیون و 100 هزار تومان رسیده است.

قیمت پژو 405 بنزینی تک ایربگ با افت 300 هزار تومانی در بازار به 28 میلیون و 700 هزار تومان رسیده و نوع 2 ایربگ این خودرو نیز به قیمت 30 میلیون و 400 هزار تومان در بازار معامله می‌شود.

پژو 405 دوگانه سوز نیز به قیمت 32 میلیون تومان در بازار معامله می‌شود که تغییری را نسبت به هفته‌های گذشته نشان نمی‌دهد.

تندر 90 مدل E1 ایران خودرو بدون تغییر قیمت طی هفته‌های اخیر، در بازار 35 میلیون و 700 هزار تومان معامله می‌شود که تغییری نسبت به روزهای گذشته نداشته است. مدل E2 این خودرو نیز با افزایش 200 هزار تومانی، به قیمت 38.5 میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

همچنین قیمت رانا در بازار 500 هزار تومان کاهش یافته و این روزها به قیمت 32.5 میلیون تومان معامله می‌شود.

در مورد وانت باردو بنزینی هم باید به کاهش 200 هزار تومانی قیمت این محصول در بازار اشاره کنیم که در حال حاضر 12 میلیون و 800 هزار تومان به خریداران عرضه می‌شود.

قیمت وانت پیکاپ دو کابین نیز با افزایش 2 میلیون تومانی به 101 میلیون تومان رسیده است.

قیمت مگان نیز 2 میلیون تومان افزایش یافته و این روزها به قیمت 99 میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت سایپا 132 مدل SX نیز با کاهش 200 هزار تومانی، به 20 میلیون و 300 هزار تومان رسیده است.

در مورد خودروهای خارجی نیز می‌توان به رشد 4 میلیون تومانی قیمت کمری اشاره کرد که در حال حاضر 152 میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

قیمت تیانا نیز با افزایش 2 میلیون تومانی به 151 میلیون تومان رسیده است.

در مورد سراتو کوپه نیز باید به افزایش 2 میلیون تومانی قیمت این خودرو و عرضه آن به قیمت 122 میلیون تومان اشاره کنیم.

قیمت هیوندایی I20 نیز با رشد 2 میلیون تومانی به 83 میلیون تومان رسیده است.

در حال حاضر قیمت هر دستگاه جنسیس نیز با افزایش 3 میلیون تومانی به 238 میلیون تومان رسیده است.

در مورد سوناتا نیز باید به کاهش 3 میلیون تومانی قیمت این خودرو و عرضه آن به قیمت 143 میلیون تومان اشاره کرد.

رکود در بازار خودرو درحالی حاکم است که فعالان این بازار معتقدند با توجه به نزدیک شدن به نیمه دوم سال، بازار خودرو زودتر از سال‌های قبل به خوابی زمستانی فرو خواهد رفت.

آخرین اخبار کیاپرس

●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور ●ارتباط استفاده از هوش مصنوعی برای پرسش‌های پزشکی با اضطراب و افسردگی در جوانان ●ثبت صادرات از محل ورود موقت در سامانه تیتک الزامی شد ●از مصرف خودسرانه مکمل منیزیم خودداری کنیم/احتمال آسیب به کلیه‌ و استخوان‌ ●حدود ۸۰ درصد ناوگان اورژانس استان گلستان فرسوده است ●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●مواد ممنوعه در محصولات آرایشی و بهداشتی ●افسردگی کودکان و نوجوانان؛ علائم هشداردهنده‌ای که والدین نباید نادیده بگیرند ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی وزارت بهداشت منصوب شدند ●آموزش CPR به بیش از ۲ هزار شهروند تهرانی در مترو ●بیمارستان فیروزگر تهران؛ ۶۳۶ تخت فعال و ضریب اشغال ۹۵ درصد ●غربالگری سرطان ریه در افراد سیگاری بالای ۵۵ سال ضروری است ●آغاز چهارمین دوره «رسانه‌تراپی» با محوریت هوش مصنوعی و تولید محتوا ●پوکی استخوان؛ شکستگی با ضربه خفیف و کاهش قد را جدی بگیرید ●حقوق رزیدنت‌ها کافی نیست؛ بیمارستان فیروزگر ۱۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌ها طلب دارد ●سکته مغزی خفیف؛ علائمی که حتی پس از چند دقیقه نباید نادیده گرفته شوند