پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۶ آبان ۱۴۰۴ | کد خبر: 190804

پرستاران نمونه علوم پزشکی تهران تقدیر شدند/ بررسی مشکلات پرستاران با حضور رییس جمهور

کیاپرس/آیین تقدیر از ۶۹ پرستاران برگزیده مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «جشن فرشته رحمت» امروز – سه شنبه ۶ آبان – همزمان با میلاد حضرت زینب(س) و چهارمین روز از هفته بزرگداشت مقام پرستار، برگزار شد.

به گزارش کیاپرس از ایرنا، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در این نشست با تقدیر از خدمات این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور، خدمات ارزشمند تخصصی، درمانی و پرستاری به بیماران ارائه می‌دهد و در حوزه آموزش نیز نقش بسزایی ایفا می‌کند.

پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر شد/ بررسی مشکلات پرستاران با حضور رییس جمهور

احمد نجاتیان با بیان اینکه مراسم ویژه بزرگداشت مقام پرستار قرار است فردا با حضور رییس جمهور برگزار شود، افزود: در این مراسم مسایل و مطالبات پرستار مطرح خواهد شد و امیدوارم این نشست خبرهای بسیار خوبی را برای جامعه پرستاری کشور به همراه داشته باشد.

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در ادامه با بیان اینکه بحث کمبود نیروی پرستاری همواره یکی از دغدغه‌های اصلی است، تصریح کرد: این موضوع محدود به ساعت یا روز خاصی نیست و به طور مستمر ادامه دارد، حتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکی از مراکز پیشرو است، همچنان با چالش کمبود نیروی پرستاری مواجهیم.

ارایه اعتبار ویژه پرستاران در قانون بودجه سال آینده به مجلس

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست بر اهمیت همگرایی و همنوایی در بدنه پرستاری، تاکید کرد.

خورشید وسکوئی با بیان اینکه حوزه مسئولیت وی بر کیفیت خدمات پرستاری متمرکز است، افزود: نمود خدمات شایسته پرستاران نه‌تنها در سطح جامعه، بلکه در عرصه‌های بین‌المللی نیز ظهور و بروز خواهد یافت.

وی با اشاره به روزهای سخت همه‌گیری کرونا و حوادثی چون جنگ ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: در این شرایط دشوار، حضور همدلانه و همت والای شما پرستاران عزیز، موجب افتخار نظام سلامت کشور بود و ما در حوزه نظارت، حامی تلاش‌های ارزشمند شما خواهیم بود.

مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت از برنامه‌های آینده این دفتر خبر داد و گفت: استانداردسازی خدمات پرستاری و جاذبه‌های بیمارستانی از جمله برنامه های در دست اقدام است و موضوع ارتقای کیفی بیمارستان‌ها و مسائل مرتبط با آن نیز از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت است.

وی از برگزاری جشنواره‌ای در پایان سال جاری به منظور تقدیر از بیمارستان‌های منتخب و پیشرو در حوزه خدمات پرستاری خبر داد.

وسکوئی در خصوص پیگیری مطالبات پرستاران هم گفت: موضوعات مهمی از جمله زیست پرستار، ایستگاه پرستاران و همچنین بحث ۱۰ درصد مالیات جامعه پرستاری سال آینده و در قانون بودجه به مجلس شورای اسلامی ارائه می شود.

آخرین اخبار کیاپرس

●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد ●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟