پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۰ دی ۱۴۰۱ | کد خبر: 134728

پیرزن ۸۱ ساله ای که مزاحم تلفنی اورژانس بود،به مرکز نگهداری از سالمندان منتقل شد

پیرزن ۸۱ ساله‌ای که مدت‌ها مزاحم تلفنی اورژانس اصفهان بود، پس از پیگیری‌های قضایی به مرکز نگهداری از سالمندان منتقل شد.

پیرزن ۸۱ ساله مزاحم تلفنی اورژانس بود!

به گزارش کیاپرس به نقل از رکنا، فرهاد حیدری رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان در مورد پیگیری یک مورد از مزاحمت‌های تلفنی اورژانس توسط واحد امورحقوقی مرکز اورژانس استان اینطور خبر داد و گفت: خانم سالمندی که بیش از یک سال، با تماس‌های مکرر با ۱۱۵، ایجاد مزاحمت می‌کرد پس از طرح شکایت از سوی مرکز اورژانس استان و با پیگیری معاونت دادستانی استان اصفهان به معاونت امور اجتماعی سازمان بهزیستی معرفی شد و به مرکز نگهداری از سالمندان منتقل شد.

حیدری ضمن قدردانی از همکاری سازمان‌های مرتبط برای پیگیری مزاحمت‌های تلفنی اورژانس، تصریح کرد: در تماس‌های زیادی که این خانمِ سالمند با ۱۱۵ برقرار می‌کرد، طی عناوین مختلف اعم از استفاده از عبارات نامفهوم، ناسزاگویی به کارشناسان ۱۱۵، درخواست امدادخواهی کاذب و دادن آدرس نامشخص از شیوه‌های مزاحمت او بود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان ادامه داد: در مواردی پس از دادن شرح حال کاذب از سوی این خانمِ سالمندِ تنها، هنگامیکه تماس پیگیریِ مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان برای گرفتن آدرس دقیق و صحیح با وی برقرار می‌شد، وی اظهار بی اطلاعی میکرد.

حیدری با بیان اینکه مزاحمت‌های تلفنی اورژانس ۵ درصد از تماس‌های ۱۱۵ استان اصفهان را به خود اختصاص داده است، افزود: هر یک تماسی که با ۱۱۵ برقرار می‌شود به معنای یک فرصت امدادخواهی برای یک بیمار یا مصدوم اورژانسی است و فرد مزاحم با ایجاد مزاحمت برای ۱۱۵، فرصت ادامه زندگی را از یک بیمار واقعی می‌گیرد.

آخرین اخبار کیاپرس

●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●محدودیت ترکیبات آرایشی اعلام شد ●زنگ خطر افسردگی را بشناسید ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی در وزارت بهداشت منصوب شدند ●بیش از ۲ هزار شهروند در متروی تهران آموزش‌های مهارت های اورژانسی را دریافت کردند ●قطب گوارش کشور هستیم ●دود سیگار تنها سلامت فرد مصرف‌کننده را تهدید نمی‌کند ●چهارمین دوره آموزشی رسانه‌تراپی با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز شد ●کاهش قد؛ زنگ خطر پوکی استخوان ●پرداختی به رزیدنت ها بسیار ناچیز است/۱۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه طلبکار هستیم ●علائمی که باید جدی گرفته شود/هشداری برای وقوع سکته مغزی شدیدتر ●۱۶ آمبولانس جدید اورژانس همدان به بهره برداری رسید ●HPV مثبت لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟