تبلیغ a1 کیاپرس
پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵
اخبار ویژه سلامت | ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ | کد خبر: 13916

۱۵ مقام ایرانی در لیست تحریم‌های انگلیس

نویسنده: kiapressadmintest • پایگاه خبری اختصاصی سلامت کیاپرس

وزارت دارایی انگلیس با انتشار بیانیه‌ای، به بهانه حقوق بشر تحریم‌ها علیه چندین مقام کنونی و سابق ایران را تمدید کرده و اطلاعات مربوط به تحریم‌های علیه آن‌ها را به روز رسانی کرده است.

فارس نوشت: وزارت دارایی انگلیس به بهانه نقض حقوق بشر و با انتشار بیانیه‌ای لیست تحریم‌های ضدایرانی خود را به روزرسانی کرد. در این فهرست نام 15 مقام کنونی و سابق ایران به چشم می‌خورد که اطلاعات مربوط به آن‌ها به روزرسانی شده است.

«حسن فیروزآبادی» فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح، «حیدر مصلحی» وزیر اطلاعات دولت سابق، «قربانعلی دری نجف آبادی» و «سعید مرتضوی» از جمله افرادی هستند که نامشان در این لیست وجود دارد.

وزارت دارایی انگلیس در این بیانیه خواستار بلوکه شدن دارایی‌های این افراد در انگلیس شده و نهادهای مالی این کشور را از هرگونه مراوده با آن‌ها منع کرده است.

انگلیس تاکنون جمعا نام 86 ایرانی را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است. افرادی که در لیست تازه‌منتشر شده، آمده، پیش از این هم در فهرست تحریم‌های انگلیس بوده‌اند، اما در لیست امروز اطلاعات این افراد به روز شده است.

«محمود عباس‌زاده مشکینی»، سید «مرتضی بختیاری»، «حمیدرضا عمادی»، «محمد حسینی»، «محمد صالح جوکار»، «عزیزالله رجب‌زاده»، «محمود سالارکیا» و «حجت‌الله سوری» دیگر افرادی هستند که اطلاعات آن‌ها در این لیست به روزرسانی شده است.

آخرین اخبار کیاپرس

●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد شهروندان تهرانی چاق یا اضافه وزن هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟ ●ما در پرداخت به رزیدنت ها خیلی عقب نیستیم ●واکسن آنفلوانزا ۲ میلیون و ۱۸۵ هزار تومان شد؛ دریافت با نسخه پزشک ●نگاهی به زندگی پربار شاگرد مبرز استاد دکتر محمد قریب ●کمیته کشوری آنفلوانزا، مرجع قانونی تأیید کیفیت واکسن‌ها محسوب نمی‌شود ●کدام درد شکم می‌تواند نشانه آپاندیسیت باشد؟ ●طرح آزمایشی «خاتون» برای تسهیل اهدای خون بانوان در شش شهر کشور آغاز شد ●حدود ۵ میلیون نفر در کشور پزشک خانواده دارند ●براثر واژگونی اتوبوس مسافربری در محور ساوه ـ همدان؛ ۱۱ نفر جان باختند ●چرا سن در باروری اهمیت دارد؟ ●ظرفیت تخت های بیمارستان فیروزگر به ۱۰۰۰ تخت می رسد ●افزایش ۳۵ درصدی مراجعان/کمبود پرستار نداریم ●«عصر زندگی طولانی تر، باز اندیشی در نظام ها برای زندگی بهتر»، شعار روز جهانی سالمند ●آتش‌سوزی تریلی و اتوبوس در محور بیرجند؛ ۹ نفر جان باختند ●سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست