پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۳۰ شهریور ۱۴۰۴ | کد خبر: 189892

کنفرانس بین المللی گفتمان صلح عادلانه، ضرورت و اولویت آغاز بکار کرد

کیاپرس/کنفرانس بین المللی گفتمان صلح عادلانه، ضرورت و اولویت روز جهانی صلح ۱۴۰۴ به مناسبت روز جهانی صلح ( ۳۰ شهریور ماه ) در فرهنگستان هنر تهران آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، متاسفانه در حال حاضر شاهدیم که نقض صلح و عدالت به ویژه در منطقه غرب آسیا با تجاوز بی رحمانیه رژیم صهیونسیتی و رفتارهای غیر انسانی و کشتار بی وقفه غیر نظامیان در غزه به اوج خود رسیده است.

این رژیم پس از شکستهای بی سابقه در برابر جبهه مقاومت، دامنه تجاوزاتش را به سوریه، یمن، جمهوری اسلامی ایران و قطر گسترش داده است.

در نتیجه جهان معاصر تحت تاثیر تعاملات نابرابر و متضاد منطقه ای و بین المللی، تشدید تنش ها، نقص فاحش قوانین بین المللی و ناتوانی در حل مسالمت آمیز منازعات، درگیر بی عدالتی، تناقض در رفتار قدرت های بزرگ، ظلم و تجاوزی است که ریشه در عدم پایبندی به قوانین جهانی و سکوت معنادار مجامع بین المللی دارد.

روز جهانی صلح که هر سال در ۳۰ شهریور ( ۲۱ سپتامبر) در سراسر جهان گرامی داشته می شود، فرصتی مهم و مغتنم برای جلب توجه جهانیان به اهمیت صلح و ضرورت تلاش های مشترک برای حفظ آن فراهم می آورد.

این روز با ارایه پیام صلح عادلانه، ضرورت و اولویت جهانی به ایجاد فضای گفت و گو، تفاهم ، همکاری و تفاهم، همکاری و تعامل میان ملت ها کمک می کند.

هدف اصلی این کنفرانس، ارتقا فرهنگ صلح، عدالت و مقابله با تجاوزگری و یکجانبه گرایی در جهان و بررسی تهدیدات و چالش های است که تحقق صلح عادلانه را در صلح را در سطح بین المللی دچار مخاطره ساخته اند.

آخرین اخبار کیاپرس

●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد