پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران
کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۵ آبان ۱۴۰۵ | کد خبر: 200378

کشف و معدوم‌سازی ۲۸۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد در ساری

کیاپرس : رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساری از ضبط و معدوم‌سازی ۲۸۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در بازدید نظارتی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز عرضه این شهرستان خبر داد.

به گزارش  کیاپرس به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساری، آروین کبیری، رئیس این اداره اعلام کرد: در ادامه برنامه‌های نظارتی مستمر این اداره بر مراکز عرضه مواد غذایی با منشأ دامی، تیم‌های کارشناسی با بازدید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز عرضه در سطح شهرستان، مقادیر قابل توجهی فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف را شناسایی و ضبط کردند.

 

وی گفت: در جریان این بازدیدهای برنامه‌ریزی‌شده و سرزده، کارشناسان موفق به کشف و ضبط ۲۸۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت، مرغ و سایر اقلام پروتئینی شدند که به دلیل انقضای تاریخ مصرف، فساد یا عدم رعایت زنجیره سرمایی، غیرقابل مصرف تشخیص داده شدند.

 

کبیری افزود: این اقلام بلافاصله از چرخه عرضه خارج و با رعایت موازین بهداشتی معدوم شدند و پرونده تخلف برای متصدیان متخلف جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.

 

وی تصریح کرد: نظارت‌های این اداره بر همه مراکز عرضه، از فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای تا مراکز خرده‌فروشی، به صورت مستمر و بدون اغماض انجام می‌شود. سلامت مصرف‌کنندگان برای ما اولویت دارد و با هرگونه سهل‌انگاری در این حوزه برخورد قاطع خواهد شد.

 

کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران — https://kiapress.ir/کشف-و-معدومسازی-۲۸۰-کیلوگرم-فرآورده/

آخرین اخبار کیاپرس