پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۱ بهمن ۱۳۹۵ | کد خبر: 76949

کاله و سقوط به رده پنجم لیگ برتر والیبال

کیا پرس : تیم کاله مازندران در این دیدار که عصر یکشنبه در سالن ورزشی پیامبر اعظم (ص) آمل برگزار شد با نتیجه نزدیک ۳ بر ۲ نتیجه را به میهمان مدعی خود متین وارمین واگذار کرد.
نماینده مازندران با وجود این شکست و کسب یک امتیاز این مسابقه ۲۹ امتیازی شد و به طور موقت به رده پنجم جدول صعود کرد.
در این دیدار متین ورامین با بازی سازی خوب بازیکنان باتجربه خود در ست های اول و دوم را با امتیازهای(۲۶ بر۲۴) و (۲۵بر ۲۱ ) موفق به شکست کاله میزبان شد.
شاگردان ‘بهروز عطایی’ در تیم کاله که چیزی را برای از دست داشتن نداشتند ، با حمایت حدود ۲ هزار تماشاگر آملی ست سوم را هجومی و با انگیزه آغاز کردند و در نهایت این ست را با نتیجه ( ۲۸بر ۲۶) تیم پرمهره متین را شکست دادند.
کاله ای ها ست چهارم این مسابقه را بهتر از ست سوم شروع کردند و از همان ابتدا زدن سرویس های هدفدار و دفاع خوب روی تور ، اختلاف امتیازی زیاد با متین صالحین ورامین ایجاد کردند و در نهایت این ست را هم ( ۲۵ بر ۱۸) به رختکن رفتند.
ست پنجم اینجدال حساس را متین با هوشیاری و تجربه بازیکنان خود با نتیجه ۱۵بر ۹ به نفع خود به پایان برد تا دوازدهمین باخت این فصل کاله در مقابل دیدگان هواداران پرشور این تیم ثبت شود.
همچنین تیم سازمان عمران شهرداری ساری ، عصر امروز در تهران برابر میزبانش پیکان که جایگاه دوم را در رده بندی مسابقات دارد ، با نتیجه ۳ بر صفر تن به شکست داد تا شرایطش برای رسیدن به جمع هشت تیم مرحله حذفی سخت تر شود.
عمران ساری که هم اکنون با ۲۶ امتیاز در مکان هشتم جدول رده بندی قرار دارد ، روز چهارشنبه این هفته در خانه میزبان تیم رده سومی شهرداری ارومیه است.
تیم کاله مازندران هم در چارچوب هفته بیست و دوم این رقابت ها روز چهارشنبه در گنبد میهمان تیم هاوش این شهر است.ایرنا

آخرین اخبار کیاپرس

●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم