پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۷ مهر ۱۴۰۴ | کد خبر: 190101

چهاردهمین همایش ملی بیوتکنولوژی در کرج برگزار می شود

کیاپرس/ششمین همایش بین‌المللی و چهاردهمین همایش ملی بیوتکنولوژی , برگزاری این رویداد را فرصتی برای شبکه‌سازی میان اعضای جامعه علمی و صنعتی کشور و بین‌الملل قلمداد کرد تا تجربیات فناورانه نوین در عرصه بیوتکنولوژی خود را تبادل کنند.

به گزارش کیاپرس، سهراب حبیب نژاد مسئول روابط عمومی ششمین کنگره بین‌المللی و چهاردهمین همایش ملی بیوتکنولوژی گفت: این رویداد علمی از ۳۰ مهر تا ۲ آبان ماه امسال به شکل حضوری و مجازی در سالنموسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج برگزار می.شود.

وی افزود:امسال علاوه بر پژوهشگران و دانش پژوهان کشور پژوهشگرانی از کشورهای آفریقایی جنوبی، بلژیک، هلند، کانادا، پرتغال، اردن و دانمارک نیز در این همایش به ارائه سخنرانی می پردازند.

این همایش با شعار محوری بیوتکنولوژی، پیشران اقتصاد نوین در خدمت سلامت، کشاورزی و صنعت به همت انجمن بیوتکنولوژی ایران و با همکاری دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و نهادهای مرتبط برگزار می‌شود.

دکتر مهدی شمس آرا دبیر علمی این همایش و عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، نیز عنوان کرد:هدف از برگزاری این همایش را فراهم ساختن بستری به‌منظور تبادل آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه، تعامل میان پژوهشگران و سیاست‌گذاران و ترویج نقش محوری زیست‌فناوری و اقتصاد زیستی در حل چالش‌های حوزه محیط زیست، کشاورزی، صنعت، ‌سلامت و غذایی عنوان کرد و گفت که این همایش هر دو سال یک‌بار برگزار می شود.

شمس‌آرا درباره محورهای این همایش گفت: شتاب سرسام‌آور تحولات زیست‌فناوری، سرمایه‌گذاری هدفمند در زنجیره تولید و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را می‌طلبد و این همایش می‌کوشد که با تاکید بر توسعه فناوری‌های نوین زیستی راهبردی چون مهندسی ژنتیک، ویرایش ژنوم، زیست‌شناسی مصنوعی، فناوری‌های امیکس، بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی زمینه لازم برای پیوند میان علم، صنعت، بالین و بازار را فراهم سازد و به بررسی آخرین یافته‌ها، تبادل تجربیات، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همچنین بررسی مسیرهای تسهیل‌شده تجاری‌سازی بپردازد.

وی خاطرنشان کرد: این همایش فرصتی برای شبکه‌سازی میان جامعه علمی و صنعتی کشور و بین‌الملل است تا علاوه بر تبادل تجربیات فناورانه نوین در عرصه بیوتکنولوژی، گامی در جهت توسعه علم و فناوری بیوتکنولوژی و اقتصاد زیست‌بنیان باشد.
شایان ذکر است: نزدیک به ۱۰۰۰ مقاله علمی به این کنگره ارسال شده و نزدیک به ۱۲۰۰ نفر در این کنگره ثبت نام کرده اند.

آخرین اخبار کیاپرس

●سالمندی به معنای افسردگی نیست ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد ●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟ ●تجویز منطقی دارو؛ ضرورتی برای سلامت امروز و فردای کشور ●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور ●ارتباط استفاده از هوش مصنوعی برای پرسش‌های پزشکی با اضطراب و افسردگی در جوانان ●ثبت صادرات از محل ورود موقت در سامانه تیتک الزامی شد ●از مصرف خودسرانه مکمل منیزیم خودداری کنیم/احتمال آسیب به کلیه‌ و استخوان‌ ●حدود ۸۰ درصد ناوگان اورژانس استان گلستان فرسوده است ●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●مواد ممنوعه در محصولات آرایشی و بهداشتی