پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: 104726

پلاسما درمانی و نجات جان یک نفر با اهدای خون هر بهبودیافته از کرونا

کیاپرس : سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به موفقیت شیوه پلاسمادرمانی در کمک به نجات بیماران مبتلا به کرونا، از بهبودیافتگان از این بیماری خواست به مراکز انتقال خون مراجعه و به شکرانه سلامت خود، خون اهدا کنند. وی افزود: همکاران ما در سازمان انتقال خون به بسیاری از افرادی که بهبود یافته اند تماس می‌گیرند، پیام می‌دهند و به انحای مختلف برای اهدای خون (و مشارکت در پلاسمادرمانی بقیه مبتلایان) از آن‌ها دعوت می‌کنند، ولی تاکنون تنها ۷۰ نفر مراجعه کرده‌اند.
 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به موفقیت شیوه پلاسمادرمانی در کمک به نجات بیماران مبتلا به کرونا، از بهبودیافتگان از این بیماری خواست به مراکز انتقال خون مراجعه و به شکرانه سلامت خود، خون اهدا کنند.

به گزارش ایرنا دکتر فرهاد ابول نژادیان پنج‌شنبه درنشست هم اندیشی با اصحاب رسانه در اهواز گفت: شواهد نشان می‌دهد شیوه پلاسمادرمانی می‌تواند تا ۵۰ درصد مرگ و میر‌های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را کم کند لذا افرادی که یکماه است این بیماری را پشت سر گذاشته‌اند، با این اهدا گامی خداپسندانه بردارند.

وی افزود: همکاران ما در سازمان انتقال خون به بسیاری از افرادی که بهبود یافته اند تماس می‌گیرند، پیام می‌دهند و به انحای مختلف برای اهدای خون (و مشارکت در پلاسمادرمانی بقیه مبتلایان) از آن‌ها دعوت می‌کنند، ولی تاکنون تنها ۷۰ نفر مراجعه کرده‌اند.

وی ادامه داد: اگر بجای اینکه ۵۰ نفر را پلاسما درمانی کنیم بتوانیم ۵۰۰ نفر را به این شیوه درمان کنیم، آمار فوتی‌ها بسیار کاهش پیدا می‌کند، لذا اگر کسی می‌خواهد شکرانه سلامتی و نجات خود را به جا بیاورد این بهترین راه است.

وی همچنین درباره شیوه‌های درمانی بیماری کرونا بیان کرد: ۲ داروی جدید وارد کشور شده است یکی از این ۲ رمدسیویر است که ما هم وارد استان کرده و درمان حدود ۳۰۰ نفر را با آن انجام داده‌ایم که در بهبود آن‌ها کمک هم کرده است. داروی دیگری بنام اکتمرا هم هست که به گفته دکتر جان بابایی درمرحله ورود به کشور است و بلافاصله به استان ما هم داده می‌شود، اما پلاسما نعمتی خدادادی و رایگان است، لذا درخواست ما همکاری مردم و بهبود یافتگان از این بیماری است.

وی افزود: اگر ظرفیت سازی کنیم و مردم در این مسیر کمک کنند بهترین خداقوت به کادر درمانی ماست که چند ماه است درگیر ارایه خدمات به مبتلایان هستند، برخی از همکاران ما که عضو هیات علمی دانشگاه هم هستند برای کمک به روند تشخیص ودرمان پای کار آمده‌اند، یکی از همکاران ما ۶۰ شبانه روز به خانه نرفت، چون آزمایشگاه محل فعالیتش ۲۴ ساعته فعال بود.

ابول نژادیان از رسانه‌ها خواست با تبیین ضرورت این همیاری، بهبودیافتگان را تشویق و برای انجام این عمل خداپسندانه راهنمایی کن

آخرین اخبار کیاپرس

●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت