پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۶ بهمن ۱۳۹۵ | کد خبر: 76508

پرداخت هدیه استاندار مازندران به خبرنگاران استان در دهه فجر

 به گزارش کیاپرس عباس زارع گفت: قرار است با فراخوان رسانه‌ها برای معرفی خبرنگاران به ارشاد استان این هدایا به حساب خبرنگاران مازندران پرداخت شود…..

پرداخت هدیه استاندار مازندران به خبرنگاران استان در دهه فجر  معاون فرهنگی، مطبوعاتی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از پرداخت هدیه استاندار مازندران به خبرنگاران استان در دهه فجر امسال پرداخت می‌شود.

عباس زارع  در حاشیه جلسه ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این هدیه به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از طریق استانداری مازندران به حساب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان واریز شده است.

وی افزود: قرار است با فراخوان رسانه‌ها برای معرفی خبرنگاران به ارشاد استان این هدایا به حساب خبرنگاران مازندران پرداخت شود.

معاون فرهنگی، هنری و مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تقدیر از استاندار مازندران، معاون سیاسی و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان برای پرداخت هدیه خبرنگاران استان در سال ۹۵ تصریح کرد: امیدواریم اصحاب رسانه مازندران بتوانند در آگاهی بخشی و انتشار اخبار توسعه‌ای استان تلاش بیشتری داشته باشند.

زارع در ادامه با اشاره به برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در ساری همزمان با ایام الله دهه فجر افزود: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در ساری مورد تایید مرکز نمایشگاهی وزارت ارشاد قرار گرفته و این نمایشگاه با حضور ناشران برتر داخلی و خارجی در ساری برگزار می‌شود.

مسئول برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب در ساری با بیان اینکه ساری از ۱۶ بهمن ماه میزبان ناشران بین المللی است، گفت: به دلیل نبود فضای مناسب نمایشگاهی در ساری، نمایشگاه بزرگ کتاب مازندران امسال در مجموعه نیاوران جاده ساری – قائمشهر برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ غرفه برای حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب ساری اعلام آمادگی کردند، افزود: این نمایشگاه با حضور ۶۴۵ ناشر داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

زارع از ارائه ۷۰ هزار عنوان کاب در نمایشگاه بین المللی کتاب ساری خبر داد و گفت: امیدواریم همکاری مسئولان استانی و شهرستانی برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه بین المللی کتاب ساری مضاعف شود.

غلامرضا عشریه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساری نیز با اشاره به اینکه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب از ۱۶ تا ۲۱ بهمن ماه در مجتمع نیاوران جاده ساری به قائمشهر برگزار می‌شود، گفت: این مهم بزرگترین رویداد فرهنگی استان بوده که با همکاری استانداری، اداره کل ارشاد، فرمانداری و شهرداری ساری برگزار می‌شود.شمال نیوز

آخرین اخبار کیاپرس

●مشاوره رایگان در سامانه ۱۹۰؛ ۱۴۸ مرکز سراج در سراسر کشور فعال هستند ●آغاز برنامه‌های آگاهی‌بخشی سرطان پستان/سرطان پستان یکی از شایع‌ترین سرطان‌های زنان است ●پوسیدگی ریشه و خشکی دهان؛ عارضه های شایع دوره سالمندی  ●اعلام اسامی محصولات مراقبت از مو غیرمجاز ●پرتودرمانی؛ از ارکان مهم درمان سرطان‌های رحم ●۹۰ درصد داروها در داخل تولید می‌شود؛ داروهای مورد نیاز مراکز درمانی تامین می شود ●مغز را پیش از فراموشی دریابیم ●چه زمانی IVF پیشنهاد می‌شود؟ ●چرا برخی ها کمبود ویتامین دی دارند؟ ●۴۵ درصد متخصصان گوارش و کبد در تهران هستند ●وارد جنگ علمی شده‌ایم ●متقاضیان بیمه سلامت برای بیمه شدن چه مسیری را باید طی کنند؟ ●درخشش ایران در پیوند سلول‌های بنیادی؛ ظرفیت جذب بیماران خارجی ●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن