پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: 86243

هیئت تجاری و تولیدی مازندران روانه روسیه شد

کیاپرس – هیئت تجاری، تولیدی و اقتصادی مازندران برای شرکت در اولین نمایشگاه تخصصی توانمندی های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران روانه روسیه شد.

هیئت تجاری و اقتصادی مازندران صبح سه شنبه برای حضور در نمایشگاه تخصصی توانمندی های جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران عازم ولگاگراد روسیه شد.

این هیئت ساعت ۷ صبح شنبه از فرودگاه دشت ناز ساری راهی استان ولگاگراد روسیه شد و در این هیئت حدود ۱۳۰ نفر مشکل از ۴۰ شرکت تولیدی، تجاری، کشاورزی و اقتصادی و جمعی از مسئولان بخش های مختلف مازندران حضور دارند.

عبداله مهاجر رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه نمایشگاه تخصصی توانمندی های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران به مرکز و محوریت مازندران در ولگاگراد روسیه برگزار می شود تصریح کرد: این برنامه با کوشش بخش خصوصی و با محوریت اتاق بازرگانی برگزار می شود.

وی توسعه تبادل تجاری و اقتصادی و صادرات را از جمله اهداف نمایشگاه پنج روزه اعلام کرد و گفت: توسعه صادرات از جمله دستاوردهایی است که در این سفر پیگیری می شود و انشالله بتوانیم توانمندی ها دستاوردهای استان را به نمایش بگذاریم.

مهاجر با اشاره به اینکه قرار بود این سفر با سرپرستی استاندار مازندران انجام شود افزود: درپی لغو سفر استاندار محترم، این هیئت با حضور معاون امور اقتصادی استانداری مازندران راهی سفر شده است.

وی دیدار با استاندار ولگاگراد، جلسات بی تو وی، بازدید شرکت ها و بخش های تخصصی کشاورزی و گردشگری از برنامه های سفر این هیئت نمایشگاهی است.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با عنوان امسال هیئت های تجاری و اقتصادی از ارمنستان و قزاقستان به مازندران سفر کرده است، یادآور شد: شرکت در نمایشگاه توانمندی های تخصصی جمهوری اسلامی ایران اولین برنامه نمایشگاه مازندران در سال جاری به شمار می رود.

نمایشگاه تخصصی توانمندی های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران به مرکزیت مازندران از ۲۵ تا ۲۹ مردادماه در ولگاگراد روسیه برگزار می شود.مهر

آخرین اخبار کیاپرس

●چرا برخی ها کمبود ویتامین دی دارند؟ ●۴۵ درصد متخصصان گوارش و کبد در تهران هستند ●وارد جنگ علمی شده‌ایم ●متقاضیان بیمه سلامت برای بیمه شدن چه مسیری را باید طی کنند؟ ●درخشش ایران در پیوند سلول‌های بنیادی؛ ظرفیت جذب بیماران خارجی ●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد