پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: 89603

هدیه صد میلیون دلاری بن سلمان به سعد حریری در آستانه انتخابات لبنان

کیا پرس :در حالی که چند هفته به انتخابات نمایندگان در لبنان باقی مانده است، سفر حریری به عربستان سعودی و دیدار او با بن سلمان و گرفتن عکس سلفی با او، نشان می دهد که …
هدیه صد میلیون دلاری بن سلمان به سعد حریری در آستانه انتخابات لبنان / آیا ولیعهد سعودی از رفتارش پشیمان شده؟الدیار چاپ لبنان در مقاله ای به قلم شارل ایوب، سردبیر خود نوشت: در حالی که چند هفته به انتخابات نمایندگان در لبنان باقی مانده است، سفر حریری به عربستان سعودی و دیدار او با بن سلمان و گرفتن عکس سلفی با او، نشان می دهد که ولی عهد سعودی به همراه حریری تمام جزئیات انتخابات آینده در لبنان را بررسی کرده و دریافته اند که تعداد کرسی هایی که نمایندگان حزب الله در این انتخابات کسب خواهند کرد، بسیار بیشتر از تعداد کرسی های نمایندگان سنی وابسته به عربستان است.

این رسانه عرب زبان ادامه داد: با برگزاری انتخاباتی دموکراتیک، حزب الله به بیشترین تعداد نمایندگان در مجلس دست خواهد یافت، اما ولی عهد سعودی به همراه حریری به دنبال ابزاری هستند تا راه را بر حزب الله ببندند، چرا که نقشه آمریکا و اسرائیل محاصره حزب الله و سلب پوشش و محبوبیت مردمی آن در لبنان است.

در همین راستا، ولی عهد سعودی پس از اشتباهی که در مورد حریری مرتکب شده و موجب انقلاب ملت لبنان علیه عربستان شد، اکنون تصمیم دارد این اشتباه را با حمایت از حریری و تجمیع نیروهای سنی در لبنان، جبران کند؛ از این رو با دادن حدود صد میلیون دلار به سعد حریری و واگذاری پروژه هایی به او به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار، تلاش کرد جبهه سنی لبنان را به لحاظ مالی حمایت کند.

در این جا این سوال مطرح می شود: حریری که تنها به شرطی استعفای خود را پس گرفت که مجلس وزرا اصل اتکا به خود و دوری از دخالتهای خارجی را امضا کند، حال چگونه خود با زیر پا گذاشتن این اصل بار دیگر پای عربستان را به مسائل سرنوشت ساز لبنان باز کرده است؟!

دولت سعدی حریری! چطور در زمانی که با ولی عهد سعودی در حال تدارک موازنه هایی برای انتخابات نمایندگان لبنان هستید و امور را از اختیار و انتخاب ملت لبنان دور کرده اید، می توانید از اتکا بر نیروهای داخلی دم بزنید؟!

اقای حریری! شما پلی هستید که عربستان سعودی به وسیله شما وارد لبنان شده است تا بزرگترین دخالت ها را در مسائل داخلی آن کند، و ابزار این دخالت، فریب اراده ملت لبنان، از طریق اموال سعودی و سوء استفاده از اوضاع سخت معیشتی آنهاست، در واقع شما با پول سعودیها سعی در خریدن آراء مردم به نفع خود دارید و به این وسیله دموکراسی در لبنان را نابود می کنید.

حال این سعودی ها چه کسانی هستند؟! همان ها که با زیر پا گذاشتن وعده های خود در مورد تقویت ارتش لبنان و واگذاری هبه ۳ میلیارد دلاری به آن، این هزینه ها را صرف ورود به جنگ یمن کردند و شکست خورده بازگشتند.

اما شما سعودیها! چرا برای خلع سلاح مقاومت علیه ما هجوم می آورید؟! در حالی که هنگام ورود صهیونیستها به لبنان هیچ یک از شما دولتهای عربی برای آزادی جنوب لبنان دست به اسلحه نبردید؟! نیروهای مقاومت و حزب الله با تعداد نفرات اندک خود اسرائیلی ها را از خاک لبنان بیرون راندند، در حالی که شما با وجود تمام تجهیزات و سلاح های پیشرفته ساخت غرب خود نتوانستید بر ۵۰ هزار حوثی غالب شوید!

طی هفته های آینده مسائل آشکارتر می شود و متوجه می شویم که چگونه آمریکا و عربستان سعودی در امور داخلی لبنان دخالت کرده، دموکراسی انتخابات را از بین برده و به کرامت و آزادی ملت لبنان، آزادی فکر و بیان و فرهنگ آن، اهانت کرده اند.انتخاب

آخرین اخبار کیاپرس

●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد ●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟ ●تجویز منطقی دارو؛ ضرورتی برای سلامت امروز و فردای کشور ●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور ●ارتباط استفاده از هوش مصنوعی برای پرسش‌های پزشکی با اضطراب و افسردگی در جوانان ●ثبت صادرات از محل ورود موقت در سامانه تیتک الزامی شد ●از مصرف خودسرانه مکمل منیزیم خودداری کنیم/احتمال آسیب به کلیه‌ و استخوان‌ ●حدود ۸۰ درصد ناوگان اورژانس استان گلستان فرسوده است ●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود