پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۸ آذر ۱۳۹۳ | کد خبر: 28865

مهم ترین تخلف فضای مجازی

سرهنگ رجبلی عنوان کرد ;

رییس پلیس فتای استان گلستان گفت: مهم ترین تخلف فضای مجازی برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی است.

رییس پلیس فتای استان گلستان گفت: مهم ترین تخلف فضای مجازی برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی است.

به گزارش مهر، سرهنگ حبیب الله رجبلی، عصر پنجشنبه، در سومین همایش مشاوران جوان استاندار گلستان اظهار کرد: در حال حاضر 46 میلیون کاربر در کشور ما از اینترنت استفاده می کنند و جرایم این فضا نیز بیشتر شده است.

وی با بیان این که برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی مهم ترین تخلف فضای مجازی گلستان است، افزود: هتک حیثیت و انتشار اطلاعات شخصی، نشر اکاذیب علیه افراد و جرایم غیر اخلاقی از دیگر مهم ترین جرایم فضای مجازی است.

رییس پلیس فتای استان با بیان این که در حال حاضر 5 میلیون ترابایت اطلاعات در فضای اینترنت وجود دارد، گفت: فرهنگ سازی و آموزش اولویت اول پلیس فتا است و اصرار ما بر استمرار آموزش است.

رجبلی با بیان این که تاکنون 25 هزار آموزش چهره به چهره در خصوص آسیب های فضای مجازی دراستان انجام شده است گفت: شناسایی شیوه و شگرد افراد مجرم اطلاع رسانی این شیوه ها به مردم و برخورد با متخلفان این فضا از جمله مهم ترین اولویت های پلیس فتا است.

وی ضمن اشاره به این که در حال حاضر سن جرایم در این فضا پایین آمده است گفت: بیشترین تعداد کاربران فضای مجازی را دانشجویان و دانش آموزان تشکیل می دهند که باید دقت نظر را در خصوص آسیب های این فضا داشته باشند.

در ادامه مشاور جوان استاندارهم در این جلسه گفت: جلسات شورای مشورتی با هدف تبادل اطلاعات و نظر جوانان با مدیران تشکیل شده است.

علی نصیبی افزود: حرکت در این راستا آغاز شده و قطعا بر ما نقد وارد است که کلیه نقدها را می پذیریم و به شیطنت ها نیز لبخند می زنیم.

وی تاکید کرد: تلاش کرده ایم در حوزه مشاو.ران جوان از تمام طیف ها و سلایق سیاسی حضور داشته باشند و بازهم تاکید می کنم از ورود جوانان نخبه و مشارکت آن ها استقبال خواهیم کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این جلسه با رای اکثریت حاضران نیکان آرخی به عنوان دبیر شورای مشورتی جوانان استان انتخاب شد.

آخرین اخبار کیاپرس

●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●محدودیت ترکیبات آرایشی اعلام شد ●زنگ خطر افسردگی را بشناسید ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی در وزارت بهداشت منصوب شدند ●بیش از ۲ هزار شهروند در متروی تهران آموزش‌های مهارت های اورژانسی را دریافت کردند ●قطب گوارش کشور هستیم ●دود سیگار تنها سلامت فرد مصرف‌کننده را تهدید نمی‌کند ●چهارمین دوره آموزشی رسانه‌تراپی با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز شد ●کاهش قد؛ زنگ خطر پوکی استخوان ●پرداختی به رزیدنت ها بسیار ناچیز است/۱۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه طلبکار هستیم ●علائمی که باید جدی گرفته شود/هشداری برای وقوع سکته مغزی شدیدتر ●۱۶ آمبولانس جدید اورژانس همدان به بهره برداری رسید ●HPV مثبت لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟