پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۵ فروردین ۱۳۹۴ | کد خبر: 39188

معاون میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران : ۵ نمایشگاه ملی در ایام نوروز برپا می شود

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران در گفتگو با خبرنگاران از برپایی۵ نمایشگاه ملی در ایام نوروز در این استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه ها در شهرهای ساری، نوشهر، رامسر، چالوس و تنکابن با حضور هنرمندان از سراسر کشور برپا می شود.

به گزارش کیاپرس، علی ماهفروزی با علام خبر بالا، افزود: در مجموع ۱۳ نمایشگاه در طول ایام نوروز در مازندران برپا می شود.

وی، با بیان اینکه نمایشگاه های برپا شده در شأن مردم و هنرمندان نیست، تصریح کرد: از نمایشگاه ها باید به نحو مطلوبی بهره وری شود.

ماهفروزی، ادامه داد: در حال حاضر درآمد صنایع دستی با جمعیت استان متوازن نیست ورابطه مثبتی بین این دو مولفه وجود ندارد.

معاون میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران، جانمایی مناسب را یکی از عوامل موثر در رغبت هنرمندان و بازدیدکنندگان موثر دانست .

ماهفروزی با بیان اینکه هنرمندان ما به لحاظ تکنیک فردی دارای مهارت هستند، افزود: هنرمندان ما آمادگی ندارند از هنر خود در معماری داخلی منازل و مبلمان اداری و شهری استفاده کنند که این امر مستلزم ارایه آموزشهای لازم است.

وی، با اشاروه به رواج صنایع دستی خارجی در بازار گفت: این کالاها قالبی و دارای موارد رنگی و شیمیایی و نگهدارنده هستند که از مرغوبیت کافی برخوردار نیستند و برخی از آنان درمنازل از لحاظ بهداشتی ممنوع است.

معاون اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران از برپایی نمایشگاه ملی در شهریور ماه در مازندران خبر داد.

آخرین اخبار کیاپرس

●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم