پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۲ دی ۱۳۹۳ | کد خبر: 30818

واکنش لاریجانی به اتفاق دیروز مجلس

 کیا پزس :  نماینده اردبیل گفت: مطهری خواهان بیان تذکری بود. وی معتقد است که دیروز از دو دقیقه از وقت نطقش استفاده نکرده است. بنده با ریاست مجلس در این خصوص صحبت کردم اما اعلام کردند بیان تذکر وی به صلاح نیست.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رایزنی‌هایش با ریاست و نایب رئیس مجلس برای بیان تذکر مطهری، گفت: ایشان با توجه به جو موجود و بررسی لایحه مهم خروج از رکود، بیان این تذکر را به صلاح ندانستند.پس از آغاز جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، تعدادی از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس شامل مسعود پزشکیان، کمال‌الدین پیر موذن، عابد فتاحی و علی مطهری جمع شده بودند.

مطهری در ابتدای جلسه اعلام تذکر آیین‌نامه‌ای کرد اما به وی فرصت بیان تذکر داده نشد. رایزنی‌ها میان اطرافیان مطهری و هیات رئیسه آغاز شد.

بر این اساس عابد فتاحی و کمال‌الدین پیرموذن با علی لاریجانی و محمد حسن ابوترابی فرد گفتگو کردند.

بهروز نعمتی، سخنگوی هیات رئیسه نیز به جمع اطرافیان مطهری اضافه شد و با وی گفتگو کرد.

پیرموذن در خصوص رایزنی‌های انجام شده گفت: مطهری خواهان بیان تذکری بود. وی معتقد است که دیروز از دو دقیقه از وقت نطقش استفاده نکرده و حقش پایمال شده است.

نماینده مردم اردبیل ادامه داد: بنده با هیات رئیسه و ریاست مجلس و نایب رئیس اول مجلس در این خصوص صحبت کردم. آنها اعلام کردند با توجه به جو مجلس و بررسی لایحه مهم خروج از رکود، بیان تذکر ایشان به صلاح نیست؛ البته خودشان صاحب اختیارند.

وی گفت: پس از گفتگوی نعمتی با مطهری و ابلاغ پیام‌های هیات رئیسه به وی، مطهری نیز قبول کرد که از بیان تذکر انصراف دهد.

روز گذشته علی مطهری در نطق میان دستور خود به موضوع حصر اشاره کرده بود که این اظهارات مطهری موجب اعتراض نمایندگان و بی‌نظمی صحن علنی مجلس شد و موجب شد ابوترابی‌فرد اعلام تنفس 15 دقیقه‌ای کند.

منبع: مهر


آخرین اخبار کیاپرس

●گذار از شناسایی حقوق ناشنوایان به اجرای واقعی و عملی آن‌ها ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●حیوان‌ گزیدگی در استان‌های شمالی بالاست ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد ●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟ ●تجویز منطقی دارو؛ ضرورتی برای سلامت امروز و فردای کشور ●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور