پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ | کد خبر: 15210

فراخوان صدور آی دی کارت حضور در مسابقات ورزشی استان مازندران برای امسال

  مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گفت : تمامی رسانه های متقاضی برای پوشش خبری و تصویری مسابقات ورزشی می توانند مدارک لازم جهت صدور آی دی کارت مخصوص را تا چهارشنبه 31 اردیبهشت به روابط عمومی اداره کل ارائه دهند .

روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران  با توجه به نزدیکی مسابقات و لیگهای رشته های مختلف ورزشی و با صدور اطلاعیه ای زمان ارسال مدارک از سوی رسانه ها جهت دریافت آی دی کارت مسابقات ورزشی سطح استان در سال 1393 را اعلام کرد.

سید مهرداد یعقوبی  گفت : 31 اردیبهشت، آخرین مهلتی است که اداره کل برای نمایندگان رسانه ها جهت دریافت آی دی کارت در نظر گرفته است.

وی افزود : به همین منظور تمامی رسانه های متقاضی برای پوشش خبری و تصویری این مسابقه می توانند مدارک لازم جهت صدور آی دی کارت مخصوص را از امروز تا چهارشنبه 31 اردیبهشت به روابط عمومی اداره کل ارائه دهند.

مهندس یعقوبی خاطر نشان کرد : مدارک لازم جهت صدور آی دی کارت شامل معرفی نامه معتبر از سوی بالاترین مقام مسئول در رسانه مربوطه و یک قطعه عکس ۳ در  ۴  پشت نویسی شده برای هر یک از نفرات  معرفی شده با توضیح سمت فعالیت ( خبرنگار-عکاس-فیلمبردار ) و همچنین کارت عضویت در خانه مطبوعات و کارت خبرنگاری است.

وی در پایان گفت : در سالجاری مسابقات بزرگ بین المللی در استان مازندران برگزار خواهد شد که برای این مسابقات آی دی کارت ویژه مورد نیاز است که طبق سنوات قبل برای مسابقات مذکور با معرفینامه روابط عمومی آی دی کارت پس از مراحل قانونی توسط این اداره کل ورزش و جوانان مازندران صادر خواهد شد.

در این اطلاعیه همچنین تاکید شده است که تمامی درخواست ها باید به  نشانی ساری – خیابان فرهنگ – اداره کل ورزش و جوانان مازندران – روابط عمومی ارسال شود.

خبرنگاران ، عکاسان و تصویربرداران ورزشی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 2228911 تماس حاصل نمایند

آخرین اخبار کیاپرس

●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم