پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | کد خبر: 176808

ظرفیت‌های ایران برای جذب گردشگر سلامت

ایران با دارا بودن کادر درمان مجرب، دانش پزشکی روز دنیا و مرجعیت علمی در منطقه، از پتانسیل بالایی برای جذب گردشگر سلامت برخوردار است.

به گزارش کیا پرس سیدهاشم دریاباری، رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، به تشریح شرایط بیمارستان‌های کشور برای پذیرش بیماران خارجی پرداخت.

وی با اشاره به هم‌ترازی دانش پزشکان ایرانی با پزشکان سایر کشورها، تأکید کرد که هیچ عمل جراحی در جهان نیست که در ایران انجام نشده باشد.

دریاباری، گردشگری سلامت را معلول مرجعیت علمی دانست و گفت: ایران با اتکا به این مرجعیت، ظرفیت‌های جذب گردشگر سلامت را دارد.

وی با اشاره به قرابت فرهنگی و مذهبی ایران با کشورهای منطقه، اذعان داشت که استان‌های مذهبی کشور، بالاترین جذب گردشگر سلامت را دارند.

خراسان رضوی، قم و فارس بعد از تهران، بیشترین گردشگر سلامت را جذب می‌کنند که قرابت فرهنگی در این افزایش جذب، نقش مؤثری داشته است.

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، سهم گردشگران سلامت از کل گردشگران ایران را حدود ۲۵ درصد اعلام کرد.

عراق، پاکستان، افغانستان، عمان، بحرین، کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و همسایه‌های شمالی، بیشترین مراجعه را به ایران برای دریافت خدمات درمانی دارند.

درمان ناباروری و زنان، درمان سرطان و پیوند عضو، بیماری‌های چشم و ارتوپدی، بیشترین علل مراجعه گردشگران سلامت به ایران است.

دریاباری در ادامه به رتبه‌بندی بیمارستان‌ها و مراکز مجاز برای جذب گردشگر سلامت اشاره کرد و گفت: این مراکز بر اساس اعتبارسنجی، به ۴ رتبه تقسیم می‌شوند.

تخصص و رتبه پزشکان و کادر درمانی، تجهیزات بیمارستانی و داشتن پایگاه‌های اطلاع‌رسانی به زبان‌های مختلف روز دنیا، از جمله مواردی است که در رتبه‌بندی بیمارستان‌ها مؤثر است.

نتیجه:

ایران با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و ارتقای کیفیت خدمات درمانی، می‌تواند به قطب گردشگری سلامت در منطقه تبدیل شود.

  • به منظور جذب بیشتر گردشگر سلامت، می‌توان به توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ارائه خدمات رفاهی و تفریحی به این دسته از گردشگران توجه ویژه‌ای کرد.
  • همچنین، می‌توان با راه‌اندازی سامانه‌های آنلاین و چندزبانه، اطلاعات لازم را در خصوص بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و خدمات قابل ارائه به گردشگران سلامت، در اختیار آنها قرار داد.

آخرین اخبار کیاپرس

●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●مواد ممنوعه در محصولات آرایشی و بهداشتی ●افسردگی کودکان و نوجوانان؛ علائم هشداردهنده‌ای که والدین نباید نادیده بگیرند ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی وزارت بهداشت منصوب شدند ●آموزش CPR به بیش از ۲ هزار شهروند تهرانی در مترو ●بیمارستان فیروزگر تهران؛ ۶۳۶ تخت فعال و ضریب اشغال ۹۵ درصد ●غربالگری سرطان ریه در افراد سیگاری بالای ۵۵ سال ضروری است ●آغاز چهارمین دوره «رسانه‌تراپی» با محوریت هوش مصنوعی و تولید محتوا ●پوکی استخوان؛ شکستگی با ضربه خفیف و کاهش قد را جدی بگیرید ●حقوق رزیدنت‌ها کافی نیست؛ بیمارستان فیروزگر ۱۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌ها طلب دارد ●سکته مغزی خفیف؛ علائمی که حتی پس از چند دقیقه نباید نادیده گرفته شوند ●ورود ۱۶ آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس همدان ●HPV مثبت لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست