پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | کد خبر: 79298

صدا و سیما شائبه طرفداری از یک نامزد را ایجاد نکند

رحمانی فضلی وزیر کشور

کیاپرس-وزیر کشور گفت:‌ افرادی که از الان نامزدی خود را اعلام می‌کنند نباید در اماکن عمومی تبلیغات داشته باشند.

 عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه مراسم افتتاح ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما این موضوع را به معاون سیاسی و استانداری ها ابلاغ کردیم و اگر چنین تبلیغاتی انجام شود حتما با آن برخورد خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود:  در این ایام جبهه هایی اعلام موجودیت داشتند که آن‌ها باید مجوز بگیرند زیرا در غیراین صورت اقدام آن‌ها غیرقانونی است و با آن برخورد می‌شود.

وزیر کشور همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا حضور افرادی که اعلام کاندیداتوری کردند در صدا و سیما قانونی است یا خیر گفت:‌ اگر این حضور در چارچوب وظایف اداری و مسئولیت آن‌ها باشد بلامانع باشد اما اگر تبلیغات باشد مدیران صد ا و سیما باید مانع آن شوند.

وزیر کشور درباره نسبت صدا و سیما با انتخابات اظهار کرد: قانون در زمینه انتخابات ریاست جمهوری تکلیف را روشن کرده است. در این زمینه کمیته تبلیغات تشکیل می‌شود و صدا و سیما برنامه های انتخاباتی خود را باید به تائید این کمیته برساندکه وزیر کشور هم رئیس این کمیته است. در خصوص اقدامات جاری صدا و سیما نیز من جلسه ای با مدیران صدا و سیما داشتم و تاکید کردم که انتخابات یک موضوع ملی است و صدا و سیما نباید به گونه ای رفتار کند که شائبه طرفداری از نامزدی خاص در میان مردم ایجاد شود. از صدا و سیما خواسته ایم این مسائل را رعایت کند. البته ما در وزارت کشور و شورای نگهبان بازرسی و نظارت هم داریم که اگر به مواردی برسیم که در صدا و سیما یا نهادی دیگر خلاف بی طرفی عمل می‌شود، حتما تذکر دهند.

وزیر کشور همچنین خبر داد که برای انتخابات میان دوره ای مجلس ۲۶۹ نفر تا هم اکنون که روز آخر ثبت نام است ، ثبت نام کرده اند.

وی همچنین تهیه و ارائه  سوء پیشینه را برای ثبت نام در انتخابات شوراها الزامی دانست و گفت:‌ هماهنگی های لازم انجام شده که افراد این عدم سوء پیشینه ها را تهیه کنند.

رحمانی فضلی همچنین در پایان درباره برگزاری انتخابات الکترونیکی تصریح کرد: شاید در بخشی از حوزه ها برای انتخابات شوراها ، انتخابات الکترونیکی برگزار کنیم.ایسنا

آخرین اخبار کیاپرس

●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی