پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

اجتماعی ، اخبار ویژه سلامت | ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | کد خبر: 66101

شهردار جدید پایتخت انگلستان یک مسلمان است

نویسنده: فاطمه فلاح کیاسری • پایگاه خبری اختصاصی سلامت کیاپرس
صادق خان، نامزد حزب کارگر، به عنوان شهردار جدید لندن انتخاب شده و برای چهار سال اداره پایتخت انگلیس را به عهده خواهد داشت.
کمتر کسی پیش بینی می کرد که او در انتخابات پیروز شود، ولی از این قبیل دستاورد های پیش بینی نشده در زندگی صادق خان زیاد دیده می شود.او در خانواده ای فقیر متولد شد و دوران کودکی سختی را پشت سر گذاشت. پدرش راننده اتوبوس بود و مادرش خیاط و خانواده ۱۰ نفره آن ها در خانه ای دولتی در جنوب لندن زندگی می کردند.سرگذشت والدینش برای او اهمیت زیادی دارد. امان ا… و سهرون خان در ۱۹۷۰ و زمانی کوتاه پیش از تولد صادق از پاکستان به لندن مهاجرت کردند. او پنجمین فرزند آن ها بود.او بار ها گفته که درکی که در کودکی از دنیای کار در او ایجاد شد نقش مهمی در ایمانش به جنبش های کارگری بازی کرده است. پدرش، راننده اتوبوس با ۲۵ سال سابقه کار، «عضو اتحادیه بود و حقوق و مزایای قابل قبولی داشت» ولی مادرش که در خانه خیاطی می کرد، «(عضو) نبود و (حقوقی) نداشت.» صادق خان ابتدا قصد داشت دندان پزشک شود ولی تحت تاثیر یکی از معلمانش تصمیم گرفت قدم به دنیای حقوق و وکالت بگذارد.به گزارش بی بی سی، صادق خان در سال ۲۰۰۵ نامزد حزب کارگر از حوزه انتخابی توتینگ در جنوب لندن بود و موفق شد در یک رقابت نزدیک به مجلس راه پیدا کند. با خروج تونی بلر، نخست وزیر وقت انگلیس، از قدرت، صادق خان به محفل «چپ های میانه» حزب پیوست و بعد از رسیدن گوردون براون به نخست وزیری انگلیس وارد کابینه او شد.بعد از شکست حزب کارگر در انتخابات سال ۲۰۱۰، صادق خان مدیر برنامه انتخاباتی اد میلیبند شد و توانست به او در رسیدن به رهبری حزب کمک کند. شکست فاجعه بار حزب کارگر در انتخابات سال ۲۰۱۵ و استعفای اد میلیبند از رهبری حزب می توانست صادق خان را از صحنه سیاست حذف کند.اما تنها یک هفته بعد از انتخابات بود که او اعلام کرد قصد دارد نامزد حزب در انتخابات شهرداری باشد.در ابتدا کسی شانس زیادی برای او قائل نبود، ولی رقابت بر سر رهبری حزب و هجوم اعضای جدیدی که برای حمایت از جرمی کوربین به حزب پیوسته بودند به نفع او تمام شد، ولی دردسر های او تازه از نو شروع شد. صادق خان سابقه حمایت از لایحه قانونی شدن ازدواج همجنس گرایان را نیز در کارنامه خود دارد موضوعی که حتی باعث تهدید وی به مرگ هم شد. او باید پا جای پای غول هایی چون بوریس جانسون و کن لیوینگستون، دو شهردار سابق لندن، بگذارد.او از طرف دیگر باید بین همکاری با دولت محافظه کار و کمک به جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر، برای مخالفت با دولت توازن برقرار کند.اما کسانی که به او رای دادند تاکیدش بر ریشه های خود و سخنرانی هایش درباره عدالت اجتماعی و وعده هایش در راستای «شهرداری برای همه لندنی ها» بودن را فراموش نخواهند کرد.

اشپیگل: انتخاب صادق خان، پیروزی بر  اسلام هراسی بود
همزمان نشریه آلمانی «اشپیگل» نوشت: پیروزی صادق خان را می توان به پیروزی بر اسلام هراسی در اروپایی تعبیر کرد که اقدامات ضد اسلامی در آن شدت یافته است.

*خراسان

آخرین اخبار کیاپرس

●۱۶ آمبولانس جدید اورژانس همدان به بهره برداری رسید ●مثبت شدن آزمایش HPV به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟ ●ما در پرداخت به رزیدنت ها خیلی عقب نیستیم ●واکسن آنفلوانزا ۲ میلیون و ۱۸۵ هزار تومان شد؛ دریافت با نسخه پزشک ●نگاهی به زندگی پربار شاگرد مبرز استاد دکتر محمد قریب ●کمیته کشوری آنفلوانزا، مرجع قانونی تأیید کیفیت واکسن‌ها محسوب نمی‌شود ●کدام درد شکم می‌تواند نشانه آپاندیسیت باشد؟ ●طرح آزمایشی «خاتون» برای تسهیل اهدای خون بانوان در شش شهر کشور آغاز شد ●حدود ۵ میلیون نفر در کشور پزشک خانواده دارند ●براثر واژگونی اتوبوس مسافربری در محور ساوه ـ همدان؛ ۱۱ نفر جان باختند ●چرا سن در باروری اهمیت دارد؟ ●ظرفیت تخت های بیمارستان فیروزگر به ۱۰۰۰ تخت می رسد ●افزایش ۳۵ درصدی مراجعان/کمبود پرستار نداریم ●«عصر زندگی طولانی تر، باز اندیشی در نظام ها برای زندگی بهتر»، شعار روز جهانی سالمند