پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: 100883

سفر و گردشگری به عنوان یک محور توسعه ای برای مازندران است/جاذبه های مازندران را به گردشگران بشناسانیم

کیا پرس:  احمد حسین زادگان در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان؛ از سفر و گردشگری به عنوان یک محور توسعه ای برای مازندران یاد کرد و گفت: باید با برنامه ریزی متنوع و معرفی هنرمندانه، فرصت ها را به مزیت در راستای تقویت اقتصاد استان تبدیل کنیم و جاذبه های مازندران را به گردشگران بشناسانیم. ‎

احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان؛ از سفر و گردشگری به عنوان یک محور توسعه ای برای مازندران یاد کرد و گفت: نقش گردشگری از حیث ایجاد اشتغال و میزان حجم سرمایه گذاری نه تنها کمتر بخش های دیگر نیست بلکه در برخی موارد بیشتر و موثرتر است، هر گردشگر در واقع ۱۱ شغل ایجاد می‌کند و این یک فرصت بزرگ است.

حسین زادگان با اشاره به این که این طبیعت خدادادی و فوق العاده زیبا و مجموعه ظرفیت ها و مزیت های این حوزه اعم از مکان های میراثی و تاریخی، اکوتوریسم و بوم گردی، آیین ها و سننن، تولیدات و صنایع دستی و نظایر آن با کمی خلاقیت می تواند بیشترین بهره دهی را بهمراه داشته باشد، افزود: متاسفانه بسیای از ظرفیت های گردشگری استان از جمله مکان های دارای قابلیت در روستاها و مناطق مختلف مازندران ناشناخته مانده است.

وی معرفی و شناساندن این مکان ها را یک ضرورت برای گردشگری استان ارزیابی کرد و یادآور شد: باید با برنامه ریزی متنوع و معرفی هنرمندانه، فرصت ها را به مزیت در راستای تقویت اقتصاد استان تبدیل کنیم و جاذبه های مازندران را به گردشگران بشناسانیم.

مقام عالی دولت در استان با تاکید بر این که بطور کلی در بخش های مختلف از جمله گردشگری، برنامه جامع و کامل وجود دارد، افزود: مشکل اساسی ما در بخش هایی که موفق نبوده ایم؛ ریشه در اجرا و کیفیت اجرا دارد.

وی معرفی مواریث ارزشمند، نحوه هدایت گردشگر انبوه به سمت مکان ها و حوزه های گردشگری و میراثی و مدیریت درست ترافیک در ایام حضور مسافران و نظایر آن را از مصادیقی دانست که با شیوه های درست اجرایی نتیجه بخش خواهد بود و تصریح کرد: باید بهترین روش های اجرایی و خلاقانه برنامه ها را در حوزه گردشگری بکار بست.

حسین زادگان گفت: اینکه با چه برنامه‌هایی، می توان روزهای پرنشاط و مفرحی را برای گردشگران ایجاد کنیم مسئله بسیار مهمی است و باید مردم را به سمت بهره مندی از جاذبه‌ها برای تولید ثروت و درآمد در استان سوق دهیم.

او خاطرنشان کرد: فرمانداران با استفاده از نقطه نظرات دانشگاهیان، اساتید، سمن ها و مشارکت مردم، شهرستان خود را به مقصد گردشگری تبدیل کنند.

استاندار در بخش دیگری از سخنان خود بر پیگیری قاطعانه و مجدانه برخی امور تاکید کرد و یادآور شد: باید با همکاری مسافران و اجرای برنامه های خلاق و جذاب استان را پاکیزه نگه داریم و گردشگران را در اجرای طرح مازندران پاک مشارکت دهیم.

وی با تاکید بر این که باید گردشگران را درست استقبال و بدرقه کنیم، گفت: رستوران ها، اقامت گاه ها و … را پاک و آیین های در دست فراموشی را ضمن معرفی به گردشگران زنده و پویا نگه داریم.

استاندار خواستار تجمیع ظرفیت های اطلاع رسانی استان برای معرفی ظرفیت های گردشگری با یک استراتژی و هدف برای تحقق برنامه های کمیته ها شد و گفت: دستگاه های متولی حوزه های اجتماعی با استفاده از فضای ایام نوروز، در جهت صیانت از مردم و کاهش آسیب ها اقدام کنند.

وی با اشاره به این که طرح نوروزی امسال باید زودتر آغاز شود، افزود: بنادر یک برنامه جامع و پرجاذبه گردشگری تهیه کنند و برنامه ویژه نظارت بر بازار نیز تدوین شود و با مشارکت همه دستگاه ها؛ چتر نظارت گسترده تر گردد.

استاندارهمچنین بر تهیه و پخش برنامه های جذاب از سوی صدا و سیما، ساماندهی خانه مسافرها، موضوع درمان در حوادث جاده ای، برنامه ویژه در حوزه های روستایی با همراهی دهیاران، شناسایی و معرفی جذاب روستاها و برگزاری جشنواره بهاره در سه منطقه استان برای ارایه کالاهای استان با کمک اصناف تاکید کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود؛ با اشاره به این که دشمنان در برابر ایستادگی ملت بزرگ ایران؛ تحریم های ظالمانه را اعمال کرده اند، یادآور شد: ملت ایران راه خود را که مسیر درخشان استقلال و آزادی است برگزیده است.

گفتنی است، در پایان با حضور استاندار مازندران و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، احکام روسای کمیته های این ستاد و فرمانداران، به عنوان رییس ستاد خدمات سفر شهرستان به آنان ابلاغ شد.

آخرین اخبار کیاپرس

●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است