پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۶ دی ۱۴۰۲ | کد خبر: 175981

دریافت وثیقه از رزیدنتها غیرقانونی است/ افراد می‌توانند شکایت کنند

کیاپرس / رئیس کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد که گرفتن وثیقه از رزیدنت‌ها برای جلوگیری از مهاجرت خلاف قانون است.

به گزارش کیاپرس به نقل از خانه ملت، حسینعلی شهریاری، در مورد برخی اظهارات مبنی بر گرفتن وثیقه از رزیدنت‌ها برای جلوگیری از مهاجرت، گفت: دستیاران و پرستاران بر اساس یک سری معیارها آزمون می‌دهند و پذیرفته می‌شوند و کسی که تخصص می‌گیرد طبق قانون باید تعهدات قانونی خود را انجام دهد و هیچ کس نمی‌تواند برای کسی که تعهدات قانونی خود را انجام داده تعیین تکلیف کند.

وی افزود: چنانچه این موضوع صحت داشته باشد افراد می‌توانند به دیوان عدالت اداری برای لغو بخشنامه شکایت کنند و اگر شاهد چنین مسائلی باشیم نتیجه آن بی رغبتی به حضور افراد در برخی رشته‌های پزشکی خواهد بود.

نماینده مردم زاهدان در یازدهم با تاکید بر اینکه هر تصمیمی که برای پزشکان گرفته می‌شود باید عقلایی و در چارچوب قانون باشد، گفت: با جامعه فرهیخته پزشکی نمی توان با زور رفتار کرد و تصمیم گیری‌ها در این رابطه باید بر اساس یک سری معیارها و ضوابط و با تشدید نظارت ها باشد.

بر اساس اظهارات علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت؛ شهریور امسال وزارت بهداشت بخشنامه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ و در آن پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری ۱۴۰۲ را مجبور به اخذ وثایقی با ارزش ملکی مشخص کرد. در بخشنامه وزارت بهداشت، این وزارتخانه برای دانشجویان دوره رزیدنتی، دو نوع وثیقه در نظر گرفته که دانشجو برای گذراندن دوره خود، ملزم به تأمین یکی از این وثایق هستند، اول، تعهد محضری همراه با دو ضامن کارمند رسمی غیر بازنشسته با سابقه کمتر از ۲۰ سال و دوم تعهد محضری به همراه تودیع وثیقه ملکی.

آخرین اخبار کیاپرس

●اعلام اسامی محصولات مراقبت از مو غیرمجاز ●پرتودرمانی؛ از ارکان مهم درمان سرطان‌های رحم ●۹۰ درصد داروها در داخل تولید می‌شود؛ داروهای مورد نیاز مراکز درمانی تامین می شود ●مغز را پیش از فراموشی دریابیم ●چه زمانی IVF پیشنهاد می‌شود؟ ●چرا برخی ها کمبود ویتامین دی دارند؟ ●۴۵ درصد متخصصان گوارش و کبد در تهران هستند ●وارد جنگ علمی شده‌ایم ●متقاضیان بیمه سلامت برای بیمه شدن چه مسیری را باید طی کنند؟ ●درخشش ایران در پیوند سلول‌های بنیادی؛ ظرفیت جذب بیماران خارجی ●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا