پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: 82978

حماسه سوم خرداد الگویی برای جبهه مقاومت اسلامی

کیاپرس:فرمانده لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر را موجب تغییر سرنوشت جنگ دانست و گفت: حماسه سوم خرداد الگویی برای سال‌های دفاع مقدس و جبهه مقاومت اسلامی در نبرد با استکبار جهانی شد.

سردار حمیدرضا رستمیان  با بیان اینکه مردم ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس کارنامه بی‌نظیری را در مقابله با استکبار جهانی به دست آورند، اظهار کرد: روزگاری که دشمنان انقلاب اسلامی با تمام قوا به میدان آمده بودند تا با تحمیل جنگ و زعم خود نظام خود جمهوری اسلامی را نابود کنند در برابر سد دفاعی مردم قرار گرفتند.

وی بیان کرد: با مقاومت بی‌نظیر مردم، الگوی عاشورایی در برابر یزید تکفیری به جهانیان نشان داده شد.

فرمانده لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا دفاع از ارزش‌های دینی، تبعیت از فرمان رهبری و نشان دادن قدرت رزمی مدافعان کشور را شکل بی‌نظیری از دوران دفاع مقدس برشمرد و گفت: مقاومت ۳۴ روزه عاشورایی خونین شهر برگ زرینی از هنرمندی مردانی بود که در برابر دشمن تا دندان مسلح ایستادگی کردند.

این مسؤول با بیان اینکه در نبرد ۳۴ روزه بیش از ۵۰۰ نفر در دفاع از خرمشهر به شهادت رسیدند، اظهار کرد: رزمندگان غیور اسلام در سوم خرداد سال ۶۱، ۵ هزار شهید را هدیه آزادسازی خرمشهر کردند که ۲۲۹ شهید از مازندران تقدیم انقلاب اسلامی شد.

رستمیان سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر را موجب تغییر سرنوشت جنگ دانست و گفت: حماسه سوم خرداد الگویی برای سال‌های دفاع مقدس و جبهه مقاومت اسلامی در نبرد با رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی شد.

وی با بیان اینکه امروز صف‌آرایی حق و باطل در برابر هم به پایان نرسیده است، ادامه داد: خرمشهرها در پیش داریم تا حماسه‌های بزرگی در برابر ظلم ظالمان و دفاع از مظلومان ایجاد کنیم.

فرمانده لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا گفت: مازندران در عملیات بیت‌المقدس در قالب تیپ‌های ۲۵ کربلا، ۳۷ نور، بیت‌المقدس، ثارالله و ارتش، ۲۲۹ شهید و صدها جانباز و آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرد.فارس

آخرین اخبار کیاپرس

●وارد جنگ علمی شده‌ایم ●متقاضیان بیمه سلامت برای بیمه شدن چه مسیری را باید طی کنند؟ ●درخشش ایران در پیوند سلول‌های بنیادی؛ ظرفیت جذب بیماران خارجی ●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟