پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: 90957

حالت آماده باش اورژانس کشور برای پوشش مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس کشور گفت: اورژانس برای مراسم شب های احیا و ارتحال حضرت امام خمینی(ره) آمادگی کامل دارد.

دکتر حسن نوری ساری در گفتگو با خبرنگار وبدا در خصوص تمهیدات سازمان اورژانس کشور برای تعطیلات خردادماه، گفت: اورژانس کشور امسال نیز مانند هر سال در محل های تجمع مردم در شب های احیا ماه مبارک رمضان، در کنار عزادان حضور دارد و آمبولانس های رزرو با استفاده از نیروهای رزرو فعال خواهند بود که تا ساعات پایان عزدارای شب های احیا، به ارائه خدمات مورد نیاز بپردازند.

وی با اشاره به فعالیت موتورلانس های اورژانس در شب های مراسم احیا ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: در صورتی که ترافیک مانع ارائه خدمات اورژانس شود، موتورلانس های اورژانس با سرعت می توانند خدمات فوریت های پزشکی را به مصدومان و بیماران ارائه دهند.

معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس کشور با اشاره به همزمان شدن مراسم شب های احیا ماه مبارک رمضان با مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، خاطرنشان کرد: اتوبوس آمبولانس ها و آمبولانس های اورژانس کشور علاوه بر پوشش مسیر زائران حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) و همراهی کاروان های زائران، در حرم مطهر و اطراف آن نیز حضور فعال خواهند داشت.

دکتر نوری با بیان اینکه اورژانس کشور از ساعت ۶:۳۰ روز ۱۴ خرداد تا پایان مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در حالت آماده باش قرار دارد، افزود: امسال و برای ارائه خدمات بهتر به زائران مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، ۵۰ دستگاه آمبولانس از شهرهای دیگر به کمک اورژانس خواهند آمد همچنین ۶۷ دستگاه آمبولانس و ۳۷ دستگاه موتورلانس اورژانس تهران علاوه بر توان عملیاتی خود برای این روز آماده کرده است تا آمبولانس های تهران از چرخه عملیاتی خارج نشوند.

وی با اشاره به دستور وزارت بهداشت مبنی بر امداد ساحلی و طرح “بهسازی دریا” توسط اورژانس، گفت: طرح امداد ساحلی از ۹ خرداد ماه آغاز شده و تا ۶ مهرماه دامه دارد و در ایام تعطیلات خردادماه پیش بینی می شود که بخشی از مردم به شمال کشور سفر کنند.

دکتر نوری یادآور شد: ۳۰ کمپ امداد ساحلی اورژانس در استان مازندران، ۲۵ کمپ در استان گیلان و دو کمپ در استان گلستان راه اندازی شده است تا خدمات مورد نیاز مردم را به نحو شایسته ارائه کنند. /۲۰۶

 

 

آخرین اخبار کیاپرس

●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد