پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ | کد خبر: 14610

جوانفکر: اصولگرایان به احمدی‌نژاد نیاز دارند

قریب به یک‌سال پس از آنکه دولت محمود احمدی‌نژاد جای خود را به دولتی داد که منتقد بسیاری از سیاست‌های دولت‌های نهم و دهم محسوب می‌شد، مشاور مطبوعاتی رئیس‌جمهور سابق از ضرورت بازگشت محمود احمدی‌نژاد به عرصه قدرت سخن گفته و تاکید می‌کند که در صورت اذعان منتقدان به اشتباهات خود و اصلاح برخی رویکردها، به احمدی‌نژاد توصیه می‌کنم در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نامزد شود.

علی اکبر جوانفکر در گفت وگویی مبسوط با روزنامه جام جم، هرچند نامزدی احمدی نژاد در انتخابات سال آتی مجلس را رد کرده و حتی نامزدی اطرافیان وی برای حضور در بهارستان را نیز منوط به تصمیم گیری شخصی آنها می کند، اما با انتقاد از عملکرد دولت روحانی، احمدی نژاد را عامل نجات کشور لقب می دهد. او همچنین معتقد است که جریان اصولگرایی برای جذب پایگاه اجتماعی، نیاز به نزدیک شدن به احمدی نژاد و استفاده از محبوبیت او دارد.

وی با تحلیل انتخابات ریاست جمهوری 92، نتیجه این انتخابات را به دلیل عدم حضور نامزد مورد حمایت دولت وقت، «نه به احمدی نژاد» ندانسته و می گوید که حسن روحانی در دوره دولت دهم از وزن سیاسی خاصی برخوردار نبوده است که رأی آوردنش نفی سیاست های دولت پیشین تفسیر شود.

جوانفکر در این گفت وگو از مشکلات دو سال آخر دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد هم سخن گفته و ادعا کرده است که برخی نهادها، زمین حرکت دولت وقت را ناهموار کردند. او در پاسخ به سوالی درباره پرونده بابک زنجانی و ادعاهایی که درباره ارتباط او با برخی مدیران دولت دهم می شود هم تاکید کرده که زنجانی دارای «هوش اقتصادی» و «ارتباطاتی» بوده اما تا حکم قضایی درباره وی صادر نشود، نمی توان گفت مفسد اقتصادی بوده است. او همچنین پرسیده: مگر نهادهای نظارتی خواب بوده اند که زنجانی میلیاردها تومان ثروت کسب کرده است؟

مشاور جنجالی محمود احمدی نژاد درباره ماجرای دفن ریچارد فرای، ایران شناس مشهور آمریکایی در اصفهان هم از دولت خواسته تا مجوز دفن او را صادر کرده و مانع از آن شود که «برخی گروه های بدون هویت مشخص»، کشور را دچار التهاب کنند. او گفته اگر احمدی نژاد بود، این مجوز صادر می شد.

آخرین اخبار کیاپرس

●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●سالمندی به معنای افسردگی نیست ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد ●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟ ●تجویز منطقی دارو؛ ضرورتی برای سلامت امروز و فردای کشور ●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور ●ارتباط استفاده از هوش مصنوعی برای پرسش‌های پزشکی با اضطراب و افسردگی در جوانان ●ثبت صادرات از محل ورود موقت در سامانه تیتک الزامی شد ●از مصرف خودسرانه مکمل منیزیم خودداری کنیم/احتمال آسیب به کلیه‌ و استخوان‌ ●حدود ۸۰ درصد ناوگان اورژانس استان گلستان فرسوده است ●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است