پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۲ دی ۱۴۰۴ | کد خبر: 192423

جهش قیمتی دارو و تجهیزات پزشکی بیماران را از درمان بازمیدارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هشدار داد: جهش قیمتی دارو و تجهیزات پزشکی می‌تواند ارائه خدمات سلامت به مردم را مختل کرده و برخی بیماران را از درمان بازدارد یا آنان را در معرض آسیب‌های جدی قرار دهد.

جهش قیمتی دارو و تجهیزات پزشکی بیماران را از درمان بازمیدارد
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی، با اشاره به تغییر در سازوکار اختصاص ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی، گفت: تأمین تجهیزات مصرفی، دارو و مواد اولیه پزشکی که عمدتاً وارداتی هستند، نیازمند حمایت و یارانه دولت است.

وی با بیان اینکه توجه به امنیت و سلامت باید اولویت نخست دولت باشد، افزود: در شرایطی که بیماران سرطانی و سایر بیماران خاص با تنگناهای معیشتی مواجه هستند و بسته‌های بیمه ضعیف است، این اقدام می‌تواند فشار اقتصادی بر مردم را افزایش داده و دسترسی آنان به درمان را محدود کند.

محمدبیگی ادامه داد: نشان‌دار کردن ارز ترجیحی برای بیماران خاص، تجمیع بیمه‌ها و اجرای کامل قواعد سلامت الکترونیک ضروری است تا مسیر تأمین، تولید و توزیع دارو به طور دقیق قابل رصد باشد و دارو به مصرف‌کننده واقعی برسد.

وی با اشاره به پایین بودن سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی کشور (حدود ۴ درصد) و فاصله آن با سطح مطلوب (۸ تا ۱۰ درصد)، تاکید کرد که با چنین شرایطی هیچ دلیلی برای تغییر در سازوکار اختصاص ارز ترجیحی وجود ندارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هشدار داد: جهش قیمتی دارو و تجهیزات پزشکی می‌تواند ارائه خدمات سلامت به مردم را مختل کرده و برخی بیماران را از درمان بازدارد یا آنان را در معرض آسیب‌های جدی قرار دهد.

وی بر لزوم اتخاذ سیاست‌های حمایتی دولت و تقویت نظام بیمه‌ای برای حفاظت از سلامت و معیشت مردم تأکید کرد.

آخرین اخبار کیاپرس

●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است