پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: 86204

ثبت‌نام بیش از ۸ هزار نفر مازندرانی در سامانه کارورزی

کیاپرس: مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران درباره استقبال از طرح کارورزی گفت: ۵ هزار و ۴۰۰ نفر سهمیه استانی بود، ۸ هزار و ۲۵۵ نفر برای حضور در دوره‌های کارورزی ثبت‌نام کردند، در ابتدا نگرانی‌های در حوزه کارفرمایی داشتیم ولی روز به روز این روند در حال بهتر است.

کامران اصغری اظهار کرد: امنیت امروز را مدیون شهدای هستیم، این شهید با صلابت و اقتدار تا لحظه آخر در راه حفظ ارزش‌های اسلامی جان‌فشانی کرد و به شهادت رسید.

وی با اعلام اینکه برنامه‌ریزی برای سخت و زیان‌آور بودن کار رسانه‌ای در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: وزیر کار قول داد که این موضوع انجام شود و امیدواریم که به تصویب برسد، به‌دلیل حساسیت این شغل اقدامی بود که باید زودتر از این زمان انجام می‌شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اضافه کرد: در حوزه کارورزی این طرح در شورای عالی اشتغال تصویب شد، این طرح دروازه ورود فارغ‌التحصیلان به بازار اشتغال است.

این مسؤول با اعلام اینکه چهار تا ۶ ماه زمان کارورزی پیش‌بینی شده است، افزود: دولت برای اجرا دو مشوق را در نظر گرفته ، یک سوم حق‌الزحمه از سوی دولت پرداخت می‌شود و بیمه مسؤولیت مدنی هم از سوی دولت به کارورز پرداخت می‌شود.

اصغری با اشاره به اینکه بیشتر بیکاران ما فارغ‌التحصیلان هستند، گفت: دولت توجه بیشتری به ساماندهی اشتغال فارغ‌التحصیلان دارد و مشوق‌های مناسبی در این حوزه در نظر گرفته شده و حق بیمه فارغ‌التحصیلان که جذب واحدهای خصوصی شوند توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه سهمیه استان مازندران برای ایجاد اشتغال حدود ۴۵ هزار نفر است، افزود: با توجه به خوداظهاری دستگاه‌ها تلاش می‌کنیم که این ظرفیت در استان ایجاد شود.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران یادآور شد: در طول یک سال همه مسائل بیکاری استان قابل حل نیست، به این دلیل که در زیرساخت‌ها تا حدودی مشکلاتی داریم.

این مسؤول با اعلام اینکه برای ایجاد اشتغال نیاز به حمایت دولت داریم، افزود: در سال جاری که ۲۰ هزار میلیارد تومانی که قرار است در اختیار واحدهای تولیدی کشور قرار گیرد شاهد ایجاد رونق اقتصادی می‌شویم.

اصغری بیان کرد: ۱۳۰ میلیارد تومان در حوزه کمیته امداد برای ایجاد اشتغال اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اعلام اینکه ۴۸ کاریابی در استان فعال هستند، گفت: زمینه معرفی به کار ۱۶ هزار نفر از این واحدها فراهم شد.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر اینکه دولت موظف است شرایط برای ایجاد اشتغال را فراهم کند، خاطرنشان کرد: در طول یک سال امکان معجزه برای رفع موانع فعلی وجود ندارد، همه دستگاه‌های اجرایی در این حوزه مسؤول هستند و باید موانع را برطرف کنیم.

این مسؤول در ارتباط با بحث قرار داد سفید امضا، گفت: سامانه‌ای در این ارتباط راه‌اندازی شد که تا حدودی می‌تواند مشکلات این بخش را کاهش دهد.

اصغری درباره استقبال از طرح کارورزی گفت: ۵ هزار و ۴۰۰ نفر سهمیه استانی بود، ۸ هزار و ۲۵۵ نفر برای حضور در دوره‌های کارورزی ثبت‌نام کردند، در ابتدا نگرانی‌های در حوزه کارفرمایی داشتیم ولی روز به روز این روند در حال بهتر است، تاکنون ۲۶۹ کارفرما در این بخش ثبت‌نام کردند.

آخرین اخبار کیاپرس

●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟ ●تجویز منطقی دارو؛ ضرورتی برای سلامت امروز و فردای کشور ●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور ●ارتباط استفاده از هوش مصنوعی برای پرسش‌های پزشکی با اضطراب و افسردگی در جوانان ●ثبت صادرات از محل ورود موقت در سامانه تیتک الزامی شد ●از مصرف خودسرانه مکمل منیزیم خودداری کنیم/احتمال آسیب به کلیه‌ و استخوان‌ ●حدود ۸۰ درصد ناوگان اورژانس استان گلستان فرسوده است ●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●مواد ممنوعه در محصولات آرایشی و بهداشتی ●افسردگی کودکان و نوجوانان؛ علائم هشداردهنده‌ای که والدین نباید نادیده بگیرند ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی وزارت بهداشت منصوب شدند ●آموزش CPR به بیش از ۲ هزار شهروند تهرانی در مترو ●بیمارستان فیروزگر تهران؛ ۶۳۶ تخت فعال و ضریب اشغال ۹۵ درصد ●غربالگری سرطان ریه در افراد سیگاری بالای ۵۵ سال ضروری است ●آغاز چهارمین دوره «رسانه‌تراپی» با محوریت هوش مصنوعی و تولید محتوا