پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۹ آبان ۱۳۹۵ | کد خبر: 71065

توضیحات عارف درباره دیدار با سردار سلیمانی و روحانی /امکان نظارت شورای نگهبان بر مجلس نیست

توضیحات عارف درباره دیدار با سردار سلیمانی و روحانی /امکان نظارت شورای نگهبان بر مجلس نیست
جلسات با رئیس جمهور بدون هیچ مشکلی برگزار می شود و ما نیز تعامل خوبی با آنها داریم و هر زمانی که لازم باشد با اعضای مختلف دولت جلسه می گذاریم.

رئیس فراکسیون امید گفت: قرار بود ما ملاقاتی با رئیس جمهور داشته باشیم که به دلیل اینکه پنج نفر از اعضای هیات رئیسه فراکسیون در سفر بودند این جلسه به تعویق افتاد.
محمدرضا عارف در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در خصوص نظر فراکسیون امید در مورد سه وزیر پیشنهادی گفت: در حال حاضر نظر شورای مرکزی فراکسیون در مورد هر سه نفر مثبت است و ان‌شاالله فردا عصر نیز مجمع فراکسیون جلسه ای در این خصوص خواهد داشت و نظر نهایی خود را اعلام خواهد کرد.

وی افزود: کمیسیون‌های تخصصی در مجلس و مجامع استانی روی موضوع وزاری پیشنهادی مشغول بررسی و فعالیت هستند و ان‌شاالله آنها نیز نظرات خود را اعلام می کنند.

رئیس فراکسیون امید در خصوص جلسه با رئیس جمهور نیز گفت: جلسات با رئیس جمهور بدون هیچ مشکلی برگزار می شود و ما نیز تعامل خوبی با آنها داریم و هر زمانی که لازم باشد با اعضای مختلف دولت جلسه می گذاریم. اما قرار بود پنجشنبه ما ملاقاتی با رئیس جمهور داشته باشیم که به دلیل اینکه ۵ نفر از اعضای هیات رئیسه فراکسیون در سفر بودند این جلسه به تعویق افتاد و مقرر شد در آینده جلسه دیگری بر گزار شود.

نماینده مردم تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مباحث مطروحه در خصوص نظارت استصوابی شورای نگهبان و نمایندگان تصریح کرد: البته آقای کدخدایی نظر خود را در این باره اصلاح کردند و قانون نیز در این باره به روشنی شرایط را ذکر کرده و شورای نگهبان نیز در این پروسه مسئول نظارت بر انتخابات است و از آن به بعد با ساز و کاری که در مجلس وجود دارد امکان نظارت بر نمایندگان خواهد بود.

وی در ادامه در ارتباط با برخی صحبت‌ها در مورد بی اطلاع بودن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از وضع این وزارتخانه گفت: آقای دانش آشتیانی از توانایی‌های بالایی برخوردار است و سال‌ها در آموزش و پرورش مسئولیت معلمی را بر عهده داشته و مدیر موسسه مفید نیز بوده است و سال‌ها خدمات در این عرصه انجام داده است و در وزارت علوم حضور موثری داشته است و ان‌شاالله امیدوارم با رای خوب مجلس انتخاب شود و به برخی از مطالبات به حق فرهنگیان با همکاری دولت پاسخ دهد. البته من شخصا امیدوارم هر سه وزیر روز سه‌شنبه رای مناسبی را برای وزارت کسب کنند.

رئیس فراکسیون امید در بخش پایانی صحبت های خود در خصوص دیدار اعضای فراکسیون با دبیر شورای امنیت ملی و سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس گفت: ما درباره دیدار با مسئولین ارشد را در بخش‌های مختلف داشتیم که متاسفانه به برخی از مسائل و مشکلات کاری از جمله مباحث مرتبط با سه وزیر پیشنهادی برخورد کردیم که ان‌شاالله در ادامه و در اولین فرصت این جلسات از سر گرفته خواهد شد.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار کیاپرس

●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●مواد ممنوعه در محصولات آرایشی و بهداشتی ●افسردگی کودکان و نوجوانان؛ علائم هشداردهنده‌ای که والدین نباید نادیده بگیرند ●اعضای شورای راهبردی هوش مصنوعی وزارت بهداشت منصوب شدند ●آموزش CPR به بیش از ۲ هزار شهروند تهرانی در مترو ●بیمارستان فیروزگر تهران؛ ۶۳۶ تخت فعال و ضریب اشغال ۹۵ درصد ●غربالگری سرطان ریه در افراد سیگاری بالای ۵۵ سال ضروری است ●آغاز چهارمین دوره «رسانه‌تراپی» با محوریت هوش مصنوعی و تولید محتوا ●پوکی استخوان؛ شکستگی با ضربه خفیف و کاهش قد را جدی بگیرید ●حقوق رزیدنت‌ها کافی نیست؛ بیمارستان فیروزگر ۱۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌ها طلب دارد ●سکته مغزی خفیف؛ علائمی که حتی پس از چند دقیقه نباید نادیده گرفته شوند ●ورود ۱۶ آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس همدان ●HPV مثبت لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست