پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: 88814

ترویج فرهنگ خود مراقبتی در خانواده / افزایش ۱۱۰ تخت ویژه بیمارستانی در مازندران

کیاپرس – رسانه‌ها در ترویج حوزه فرهنگ خودمراقبتی که یک موضوع فرهنگی عام است تلاش کنند.
اگر تغییر سبک زندگی در این استان در دستور کار قرار نگیرد ، در آینده از لحاظ بیماری مشکلات زیادی گریبان مردم استان را می گیرد.

به گزارش کیاپرس، سید عباس موسوی ریس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست خبری با خبرنگاران بیان کرد: در دولت یازدهم برنامه تحول سلامت بر روی برنامه های بهداشتی و درمانی تمرکز داشته ، که قدمهای موثری در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است.

وی افزود : طبق سیاست های وزارت بهداشت برنامه تحول سلامت تداوم می یابد و تمرکز در این دولت بر حوزه بهداشت و آموزش پزشکی خواهد بود.

ریس دانشگاه علوم پزشکی گفت: ۱۱۰ تخت ویژه در طول برنامه سلامت به بیمارستان های مازندران اضافه شد و نیاز ما به تخت های ویژه رو به افزایش است .

وی همچنین تعداد تخت های ویژه در استان مازندران را ۶۷۲تخت اعلام کرد و گفت : در مجموع ۲۸۲۰ تخت فعال
در استان وجود دارد که ۸۵۰ تخت بخش خصوصی و تامین اجتماعی هم مشارکت دارند.

موسوی بیان کرد: هتلینگ بیمارستان ها در دولت یازدهم
به اندازه اعتبارات مورد توجه قرار گرفت و۵۲ میلیارد تومان در بخش هتلینگ بیمارستانهای دولتی استان هزینه شده است. متاسفانه به دلیل نیاز به مراکز بیمارستانی، هتلینگ با حضور بیماران در بیمارستان ها صورت می گیرد و چاره ای جز این نیست.

ریس دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد : اورژانس ها پیشانی خدمات بیمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشکی هستند و توسعه کمی و کیفی بخش های اورژانس از جمله برنامه ها به شمار می رود تا به استانداردسازی لازم برسیم.
وی تعداد تخت های اورژانس بیمارستانهای دولتی را ۲۷۰ تخت برشمرد.

موسوی اظهار کرد: ترویج زایمان طبیعی از دیگر برنامه های طرح تحول سلامت بوده است که یکی از مشکلات موجود در این طرح، نبود مکان ها و زیرساخت های ساختمان بوده است که بر این اساس اتاق های زایمانی مناسب یا بلوک های زایمانی طراحی شد که هشت بلوک با متراژ ۴۵۰۰ متر مورد بهره برداری قرار گرفت.

موسوی افزود: مردم باید همانگونه که در فعالیت‌های روزانه خود اعمال مدیریت می‌کنند در حوزه سلامت خود نیز خودمراقبتی داشته باشند و در برابر سلامتی خود و خانواده‌شان احساس مسئولیت کنند

ریس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، توجه به بیماریهای غیر واگیر را امری مهم دانست و گفت : متاسفانه مازندران رتبه اول چاقی، رتبه پنجم فشارخون بالا و رتبه هفتم دیابت را در کشور دارد و نیاز است رسانه‌ها در ترویج حوزه فرهنگ خودمراقبتی که یک موضوع فرهنگی عام است تلاش کنند.

موسوی افزود : اگر تغییر سبک زندگی در این استان در دستور کار قرار نگیرد ، در آینده از لحاظ بیماری مشکلات زیادی گریبان مردم استان را می گیرد.

موسوی درباره وضعیت مالی بیمارستان های استان افزود: در حال حاضر ۶۰۰ میلیارد تومان از بیمه ها طلب داریم و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان نیز بابت ملزومات پزشکی، داروها، پرسنلی و غیره بدهی داریم.

آخرین اخبار کیاپرس

●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت