پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: 82812

تاکید به فرماندار ساری برای اعلام نتایج انتخابات شورای شهر ساری/ رسیدگی به تخلفات از طریق مجرای قانونی

کیاپرس:معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران در ساری درباره آخرین وضعیت نتایج انتخابات شورای شهر ساری و اینکه چرا بعد از دو روز نتایج هنوز اعلام نشده است، گفت: با توجه به اعلام نشدن نتایج انتخابات شورای شهر ساری بنده در این مسئله ورود پیدا کردم و از مسؤولان این حوزه انتخابیه درخواست کردم که به روند کار سرعت بدهند.

علیرضا یونسی  درباره آخرین وضعیت نتایج انتخابات شورای شهر ساری و اینکه چرا بعد از دو روز نتایج هنوز اعلام نشده است، اظهار کرد: با توجه به اعلام نشدن نتایج انتخابات شورای شهر ساری بنده در این مسئله ورود پیدا کردم و از مسؤولان این حوزه انتخابیه درخواست کردم که به روند کار سرعت بدهند.

وی با بیان اینکه چون روال شمارش آرا دستی بود و عده‌ای نیز اعتراض داشتند، افزود: به نظرم باید نتایج اعلام شود و بعد از اعلام نتایج اگر شکایت و اشکالی در روند قانونی رای‌گیری وجود دارد از مجرای قانونی بررسی شود.

رئیس ستاد انتخابات استان مازندران در پاسخ به سوالی درباره اینکه ظاهرا شب گذشته بسیاری از کاندیداها و نمایندگان آنها که تعداد آن به بیش از ۵۰ نفر می‌رسید در فرمانداری ساری حاضر شدند و تا پاسی از شب پیگیر نتایج و اعتراضات خود بودند، تصریح کرد: اگر شکایت و تخلفی در این زمینه وجود دارد باید از طریق قانونی و رسیدگی به مراجع ذیصلاح روند کار رسیدگی شود.

وی با اشاره به اینکه نتایج انتخابات در بسیاری از شهرها و روستاها اعلام شده و نفرات مشخص شدند، اضافه کرد: نتایج انتخابات در ۵۸ شهر اعلام شده است و ۳۱۶ نفر از اعضای شورای اصلی و ۱۹۶ نفر به عنوان علی‌البدل انتخاب و اسامی آن اعلام شده است.

یونسی با بیان اینکه در حوزه روستایی هم در ۲ هزار و ۴۹۰ روستا اعضای آن انتخاب شده است، ادامه داد: ۷ هزار و ۸۲۴ نفر به عنوان عضو اصلی و ۵ هزار و ۱۵۶ نفر نیز به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند و به روستاها اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه در ۲۲ روستای استان نیز به دلیل به حد نصاب نرسیدن کاندیداها انتخابات شورای شهر برگزار نشده است، خاطر نشان کرد: تعداد روستاهای که در این دوره انتخابات را برگزار نکردند ۵۱ درصد کاهش داشته است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با اعلام اینکه به فرماندار ساری و اعضای ستاد انتخابات این حوزه انتخابیه تاکید شده است که به سرعت نتیجه را اعلام کنند، گفت: آرا امانت مردم است و نتیجه باید به اطلاع شهروندان برسد و در صورت وجود داشتن اشکال و ایراد باید شکایت از طریق مجرای قانونی اعلام و بررسی شود.فارس

آخرین اخبار کیاپرس

●وارد جنگ علمی شده‌ایم ●متقاضیان بیمه سلامت برای بیمه شدن چه مسیری را باید طی کنند؟ ●درخشش ایران در پیوند سلول‌های بنیادی؛ ظرفیت جذب بیماران خارجی ●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟