پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: 101986

بررسی و برخورد قانونی با خرید و فروش رای در مازندران

دادستانی مازندران  گزارش خرید و فروش رای را بررسی می‌کند

کیا پرس : دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت که تاکنون ۲ گزارش از خرید و فروش رای در حوزه‌های انتخابیه ساری و بابل به این مرجع قضایی رسیده است که با دقت بررسی و برخورد قانونی می‌شود.

سیدیونس حسینی عالمی عصر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مازندران افزود : یکی از عاملین خرید و فروش رای در حوزه انتخابیه بابل از سوی نیروی انتظامی بازداشت شد.
وی گفت : گزارش خرید و فروش رای در حوزه انتخابیه شهرستان های ساری و میاندورد از سوی نیروی انتظامی و دادستانی در دست بررسی است و در صورت تایید با متخلفان برخورد خواهد شد.
حسینی عالمی در مورد برخی اظهارنظرها پیرامون خرید و فروش گسترده رای در حوزه انتخابیه چالوس و نوشهر در غرب استان مازندران هم اظهار داشت : تاکنون گزارشی از خرید و فروش رای در این ۲ حوزه انتخابیه به دادستانی مرکز استان مازندران ارسال نشده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران همچنین گفت که انتخابات در استان در فضایی آرام در شعبه های اخذ رای در حال برگزاری است و تخلفاتی که بتواند روند اجرای انتخابات را با تاخیر مواجه کند؛ تاکنون گزارش نشده است.
وی افزود : بیشترین تخلفاتی که گزارش شده مربوط به خرید و فروش رای بود که به سرعت از سوی نیروهای انتظامی در دست بررسی است و در صورت مشاهده نیز با متخلفان برابر قانون برخورد می شود.
حسینی عالمی در مورد تخلفات انتخاباتی پیش از روز اخذ رای نیز توضیح داد : تعدادی گزارش تخلفات انتخاباتی پیش از روز اخذ رای به دادستانی عمومی و انقلاب شهرستان های استان ارایه شده است که برای تعدادی از این تخلفات پرونده تشکیل شد و در دست بررسی قرار گرفت.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مازندران در سه هزار و ۸۰ شعبه اخذ رای در ۹ حوزه انتخابیه مازندران در حال برگزاری است و مردم این حوزه های انتخابیه باید ۱۲ نماینده خود را انتخاب کنند.

آخرین اخبار کیاپرس

●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد ●۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده‌اند ●هوش مصنوعی با ۲۰ ثانیه صدای شما، خطر دیابت نوع ۲ را بررسی می‌کند ●روز جهانی قلب؛ فرصتی برای یادآوری اینکه سلامت قلب از امروز آغاز می‌شود ●تغییرات رفتاری سالمندان را به حساب افزایش سن نگذارید ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند