پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۱۳ بهمن ۱۴۰۱ | کد خبر: 143852

/ایااشرف غنی از قطر رشوه گرفت؟

کیاپرس / شبکه تی‌جی‌۱ ایتالیا در یک گزارش تحقیقی افشا کرده است که قطر به اشرف غنی بیش از ۱۱۰ میلیون دلار پول پرداخت کرده بود تا در برابر طالبان مقاومت نکند. این شبکه سند دریافت این پول توسط اجمل احمدی، نماینده خاص اشرف غنی و رئیس وقت بانک مرکزی افغانستان از نماینده قطر را نشر کرده است.

شفقنا: شبکه تی‌جی‌۱ ایتالیا در یک گزارش تحقیقی افشا کرده است که قطر به اشرف غنی بیش از ۱۱۰ میلیون دلار پول پرداخت کرده بود تا در برابر طالبان مقاومت نکند.

این شبکه سند دریافت این پول توسط اجمل احمدی، نماینده خاص اشرف غنی و رئیس وقت بانک مرکزی افغانستان از نماینده قطر را نشر کرده است.

یکی از سندهای که تلویزیون ملی ایتالیا نشر کرده، سند دریافت پول به ارزش ۱۱۰ میلیون و ۴۷۸ هزار دلار از مطلق ماجد القحطانی،‌ نماینده قطر است که اجمل احمدی، نماینده خاص اشرف غنی، در تاریخ ۷ جولای ۲۰۲۱ امضا کرده است.

آرشیو وزارت خارجه قطر نشان می‌دهد که آقای القحطانی در آن تاریخ در کابل بوده و با اشرف غنی هم در ارگ ریاست‌جمهوری افغانستان دیدار داشته است.

در نامه توضیح داده نشده است که این پول به چه علت به اشرف غنی پرداخت شده است. اما، ۵ هفته بعد از دریافت این «هدیه» در سفارت قطر در کابل، اشرف غنی از کابل فرار کرد و طالبان وارد پایتخت شدند.

فلیپو روسی، خبرنگار مشهور ایتالیایی که این گزارش تحقیقی را انجام داده، می‌گوید که این گزارش را بر اساس صحبت با منابع و مرور اسناد تهیه کرده است.

به گفته او، با این که اشرف غنی در ۲ آگوست در پارلمان در نطقی از مردم افغانستان خواست که در برابر طالبان مقاومت کنند، ولی همزمان با آن ولسوالی‌های افغانستان بدون کمترین مقاومتی سقوط می‌کردند.

به گفته آقای روسی، از کابل به نیروهای امنیتی افغان دستور داده می‌شد که مقاومت نکرده و عقب نشینی کنند.

پیش از این نیز، گزارش هایی وجود داشت که برخی فرماندهان ارتش در نقاط مختلف گفته بودند که از مرکز به آن‌ها دستور داده شده جنگ نکنند.

آخرین اخبار کیاپرس

●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟ ●پرداخت 55 همت از مطالبات مراکز و مؤسسات سلامت در شش ماه نخست سال جاری ●رشد جمعیت سالمند در کشورمان با شتابی فزاینده درحال افزایش است ●مصرف غذاهای بیش فراوری شده در دوران بارداری چه پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد؟ ●از کنار پوکی استخوان به سادگی نگذاریم ●غربالگری ۳.۲ میلیون ایرانی از نظر اختلالات سلامت روان مرتبط با بحران ●روز جهانی قلب؛ «هیچ ضربانی را از دست ندهیم» ●حقوق ناشنوایان؛ از شناسایی و به رسمیت شناختن تا اجرای واقعی ●تأمین ارز مورد نیاز صنعت دارو افزایش یافت ●از درد فک تا لقی دندان؛ علائمی که نباید نادیده گرفت ●افزایش حیوان‌گزیدگی در ایران؛ ۲۰ نفر بر اثر هاری جان باختند ●حال عمومی کارشناسان مصدوم اورژانس ۱۱۵ شیراز مساعد است ●آیا درمان بیماران توسط رزیدنت‌ها درست است؟ رئیس بیمارستان فیروزگر پاسخ می‌دهد