پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: 103364

انصراف برنی سندرز از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

کیا پرس : با توقف کارزار سندرز مسیر برای نامزدی جو بایدن، معاون رئیس جمهور در دوران باراک اوباما، هموار می‌شود و در صورت نهایی شدن نامزدی او احتمالا بایدن در نوامبر ۲۰۲۰ با دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی، رقابت خواهد کرد.

به گزارش «کیا پرس »؛ برنی سندرز این تصمیم خود را امروز در تماس ویدیویی با کارمندان و اعضای ستادش اعلام کرد.

با توقف کارزار سندرز مسیر برای نامزدی جو بایدن، معاون رئیس جمهور در دوران باراک اوباما، هموار می‌شود و در صورت نهایی شدن نامزدی او احتمالا بایدن در نوامبر ۲۰۲۰ با دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی، رقابت خواهد کرد.

سندرز انتخابات درون حزبی را با پیشتازی نسبت به دیگر نامزدها آغاز کرد، اما پس از کناره‌گیری همزمان چندین نامزد به نفع جو بایدن، او به طور غیرمنتظره‌ و سرنوشت‌سازی در چند ایالت از سندرز رای بیشتری آورد.

آخرین اخبار کیاپرس

●فرماندار ساری: موضوع پساب و شیرابه آلوده‌کننده رودخانه تجن باید رفع شود ●سلامت زیر پوست شهر؛ آنچه در همایش‌ها دیده نمی‌شود ●بخش قابل توجهی از دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در چارچوب برنامه ذخایر استراتژیک کشور تامین شد ●پیاده‌روی و تغذیه سالم؛ راهکارهایی برای مراقبت از قلب ●ظفرقندی: مواد اولیه مورد نیاز دارو به میزان کافی وارد کشور شده است ●افزایش دو برابری نمونه‌های مثبت کرونا در ایران؛ توصیه وزارت بهداشت به افراد پرخطر ●پیش‌بینی ابتلای بیش از ۲ میلیون ایرانی به دمانس تا سال ۲۰۵۰ ●توصیه های تغذیه ای در کم خونی فقر آهن ●اهمیت صرف صبحانه در حفظ سلامت دانش‌آموزان ●تفاهم‌نامه همکاری سازمان انتقال خون ایران و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی امضا شد ●به مناسبت روز دریانوردی در یادمان دریادلان جانبخش دنا ●افزایش نسبی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در هفته‌های اخیر ●افزایش ۳۱ درصدی مرگ‌های ناشی از حوادث کار در مازندران؛ سقوط از ارتفاع در صدر ●هوش مصنوعی به غربالگری سل نزدیک‌تر شد؛ فناوری CAD-TB وارد برنامه WHO شد ●دومین مرگ مرتبط با سرخک در آمریکا در سال ۲۰۲۶ تأیید شد ●داروی ضدویروس علائم لانگ‌کووید را بهبود نداد ●تأخیر در گفتار می‌تواند زنگ خطر کم‌شنوایی باشد ●۵۵۹ هزار و ۸۰۰ سالمند در مازندران؛ آیا استان برای موج سالمندی آماده است؟ ●الزامات سبزی خوردن بسته‌بندی شده اعلام شد ●ماراتن ۲۴ ساعته در انتقال خون برای نجات جان بیمار با خون نادر ●کرونا چه زمانی خطرناک می‌شود؟