پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

آخرین خبر ، اجتماعی ، اخبار ویژه سلامت ، بین الملل ، سلامت | ۴ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: 170775

افزایش ۶۳ درصدی موارد جدید ابتلا به کرونا در جهان/ این کشور ۵۷۰۰ مبتلای جدید در ۲۴ ساعت داشته

نویسنده: فاطمه فلاح کیاسری • پایگاه خبری اختصاصی سلامت کیاپرس

افزایش ۶۳ درصدی موارد جدید ابتلا به کرونا در جهان/ این کشور 5700 مبتلای جدید در 24 ساعت داشتهکیاپرس / سازمان جهانی بهداشت (WHO) از افزایش ۶۳ درصدی موارد جدید ابتلا به کرونا در هفته‌های اخیر خبر داد.

به گزارش کیاپرس به نقل از اسپوتنیک، به‌روزرسانی هفتگی اپیدمیولوژیک از سوی این سازمان بهداشت بین‌المللی نشان می‌دهد که از ۲۴ ژوئیه (ماه گذشته میلادی) تا ۲۰ اوت (ماه جاری) تعداد موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر جهان ۶۳ درصد یعنی نزدیک به ۱.۵ میلیون مورد افزایش یافته است.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) این روزها در حال ردیابی ویروس‌های جهش یافته کرونا هستند.

چند نوع ویروس جهش یافته در سه هفته اخیر در چندین کشور شناسایی شده است. دانشمندان در حال بررسی سویه جدید با نام «BA.۲.۸۶» هستند چراکه دارای ۳۶ جهش است که آن را از نوع غالب فعلی یعنی «XBB.۱.۵» متمایز می‌کند.

به گفته متخصصان تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر اینکه BA.۲.۸۶ سریعتر گسترش می‌یابد یا باعث بیماری جدی‌تری نسبت به نسخه‌های قبلی می‌شود، وجود ندارد.

با این حال «ایندیپندنت» در گزارشی آورده است: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد که سویه جهش‌یافته بی‌ای.اکس (BA.X) ویروس کرونا نسبت به سویه‌های قدیمی‌تر در مبتلا کردن افراد واکسینه شده‌ یا قبلا مبتلا شده‌، توانایی بیشتری دارد.

بر اساس آمار به روزرسانی شده در «جدول جهانی ورلداُمتر»، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۴ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۲۴۷ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۱۰ هزار و ۳۶۴ بیمار کووید نیز تأیید شده است.

همچنین طی شبانه روز گذشته بیماری کووید-۱۹ (ناشی از کروناویروس) ۷۰۷۴ ابتلای جدید داشته و جان ۲۰ بیمار را گرفته است.

بنابر آمار این جدول، آمریکا با ثبت ۱۲ فوتی و بیش از ۵۷۰۰ ابتلای جدید، بالاترین آمار تلفات و مبتلایان کرونایی را در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده‌ است.

این کشور پرمبتلا و پرتلفات کرونایی همچنان با ثبت بیش از ۱۰۷ میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و ۱۷۰ هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگ‌های کرونایی را در کل دنیا دارد.

پس از ایالات متحده، دو کشور هند و فرانسه با عبور از ۴۰ میلیون ابتلا، به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به لحاظ آمار کل مبتلایان اشغال کرده‌اند و همچنین در فهرست آمار فوتی‌های این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیش از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ‌ و میر کرونایی را به ثبت رسانده‌اند.

در اروپا نیز روسیه با ثبت بیش از ۳۹۹ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگ‌های کرونایی در این قاره را تاکنون گزارش کرده است.

تازه‌ترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیم‌بندی‌های قاره‌ای، منطقه‌ای و موضوعی در جدول جهانی ورلداُمتر به‌روز رسانی می‌شود.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

آخرین اخبار کیاپرس

●۱۶ آمبولانس جدید اورژانس همدان به بهره برداری رسید ●HPV مثبت لزوماً به معنای ابتلا به سرطان نیست ●۱۰ میلیون ایرانی سالمند هستند ●آیا داروهای لاغری می توانند جایگزین اصلاح سبک زندگی شوند؟ ●۷۵ درصد تهرانی ها، اضافه وزن یا چاق هستند ●اولین سمینار ملی اخلاق پزشکی در طب نظامی و تروما برگزار می شود ●مصرف همزمان داروهای گیاهی و شیمیایی همیشه بی‌خطر نیست ●آلزایمر دهه‌ها قبل از سالمندی کلید می‌خورد ●پشت پرده «کاهش وزن فوری» چیست؟ ●ما در پرداخت به رزیدنت ها خیلی عقب نیستیم ●واکسن آنفلوانزا ۲ میلیون و ۱۸۵ هزار تومان شد؛ دریافت با نسخه پزشک ●نگاهی به زندگی پربار شاگرد مبرز استاد دکتر محمد قریب ●کمیته کشوری آنفلوانزا، مرجع قانونی تأیید کیفیت واکسن‌ها محسوب نمی‌شود ●کدام درد شکم می‌تواند نشانه آپاندیسیت باشد؟ ●طرح آزمایشی «خاتون» برای تسهیل اهدای خون بانوان در شش شهر کشور آغاز شد ●حدود ۵ میلیون نفر در کشور پزشک خانواده دارند ●براثر واژگونی اتوبوس مسافربری در محور ساوه ـ همدان؛ ۱۱ نفر جان باختند ●چرا سن در باروری اهمیت دارد؟ ●ظرفیت تخت های بیمارستان فیروزگر به ۱۰۰۰ تخت می رسد ●افزایش ۳۵ درصدی مراجعان/کمبود پرستار نداریم ●«عصر زندگی طولانی تر، باز اندیشی در نظام ها برای زندگی بهتر»، شعار روز جهانی سالمند