پایگاه خبری تخصصی سلامت کیاپرس (KiaPress.ir)
سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران

کیاپرس

مرجع رسمی اخبار سلامت، پزشکی و شمال ایران (KiaPress.ir)

۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | کد خبر: 177864

استاندار سابق استان پایتخت نشین شد وپایتخت نشین هم استاندارمازندارن!!

کیاپرس / با پیشنهاد وزیر کشور و رای هیئت دولت، یوسف نوری به عنوان بیست و پنجمین استاندار مازندران منصوب شد. ‎

در جلسه روز یکشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ هیات دولت به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور؛ یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش به عنوان استاندار مازندران رای اعتماد گرفت.

یوسف نوری، بیست و پنجمین استاندار مازندران پس از انقلاب است که به این سمت منصوب می شود.

مراسم تکریم و معارفه استاندار مازندران متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

سید محمود حسینی‌پور نیز از سوی معاون اول رئیس‌جمهور امروز به عنوان رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی منصوب شد.

با حکم معاون اول رئیس جمهور:

 محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور در حکمی سید محمود حسینی پور را به عنوان « رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی » منصوب کرد.

 

متن حکم  مخبر به شرح زیر است:

جناب آقای سید محمود حسینی پور

نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال و با رعایت اصول «عدالت محوری»، «انقلابی‌گری»، «مردم داری»، «پاکدستی و فسادستیزی» و «قانون‌مداری» دولت مردمی، در انجام مسئولیت محوله موفق و مؤید باشید.

بر اساس این گزارش، پیش از این سردار محمد رضا یزدی ریاست دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی را بر عهده داشت که به تازگی در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی عهده دار مسئولیت شده است.

گفتنی است سید محمود حسینی پور که از آبان ۱۴۰۰ تاکنون به عنوان استاندار مازندران مسئولیت داشت، دارای مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی و با بیش از ۲۵ ماه حضور در جبهه‌های حق علیه باطل به کسب افتخار مدال جانبازی نائل آمده است.

تدریس در دانشگاه‌های امام باقر (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیران و عضویت در شورای امنیت کشور و شورای فرهنگ عمومی کشور از جمله سوابق او است.

معاون وزیر اطلاعات و دستیار ویژه وزیر، ریاست مرکز پیگیری‌های ویژه دادستانی کل کشور، ریاست دفتر ویژه سازمان بازرسی و دبیری شورای راهبردی این سازمان، دبیری شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی کل کشور و عضو هیأت تخلفات اداری دیوان محاسبات بخشی از سوابق اجرایی و مسئولیت‌های رئیس جدید دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

آخرین اخبار کیاپرس

●سالمندی به معنای افسردگی نیست ●بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی در کشور داریم ●۱۵۰۰ نفر از دهک ششم قائنات زیر چتر بیمه سلامت رفتند ●عملکرد اثربخش سازمان اورژانس کشور در مدیریت حوادث جنگی ●سالانه بیش از هزار ابتلای جدید سرطان دهانه رحم در کشور داریم ●یارانه خدمات اعتباری ویژه پاییز ۱۴۰۵ اعلام شد ●حدود یک سوم غذاها؛ هدر می روند یا به ضایعات تبدیل می شوند ●چگونه محیط زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر را ایمن‌تر کنیم؟ ●تجویز منطقی دارو؛ ضرورتی برای سلامت امروز و فردای کشور ●افزایش عفونت‌های تنفسی؛ مثبت‌شدن ۱۷.۴ درصد نمونه‌های کووید-۱۹ ●توزیع واکسن آنفلوانزا از امروز در داروخانه‌های منتخب ●اهدای خون جوان ۱۷ ساله در سمنان؛ اقدامی کم‌سابقه در کشور ●ارتباط استفاده از هوش مصنوعی برای پرسش‌های پزشکی با اضطراب و افسردگی در جوانان ●ثبت صادرات از محل ورود موقت در سامانه تیتک الزامی شد ●از مصرف خودسرانه مکمل منیزیم خودداری کنیم/احتمال آسیب به کلیه‌ و استخوان‌ ●حدود ۸۰ درصد ناوگان اورژانس استان گلستان فرسوده است ●🔴 ثبت ۴۴۰ هزار مورد حیوان‌گزیدگی در ایران؛ وزارت بهداشت بر پیشگیری از هاری تأکید کرد ●افزایش گردش کرونا در پاییز؛ آنفلوانزا هنوز شدت نگرفته است ●مصرف خودسرانه ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز توصیه نمی‌شود ●کدام رژیم غذایی برای لاغری بهتر است ●مواد ممنوعه در محصولات آرایشی و بهداشتی